Niye bu kadar taktınız ki bu ayara? Gerek yok açmanıza.Hocam Valorant oynuyorum oyun içinden açınca lag yapıyor ekran kartından açsam lag yapar mı?
Niye bu kadar taktınız ki bu ayara? Gerek yok açmanıza.Hocam Valorant oynuyorum oyun içinden açınca lag yapıyor ekran kartından açsam lag yapar mı?
V-sync input lag yapıyor. Hiç önermem.Merhaba 60 Hz monitöre sahibim sizce V-Sync yardımı ile FPS'yi 60'a sabitlemem gerekiyor mu? Valorant oynuyorum oyun ayarlarından açınca V-Sync'yi lag oluyor ekran kartının uygulamasından açıp yapsam daha mı mantıklı olur. Kısıtlamasız 160-90 arası alıyorum.
Niye bu kadar taktınız ki bu ayara? Gerek yok açmanıza.
VALORANT işlemci oyunu olduğu için INTEL g5400 işlemci ile FPS düşüşü yaşamanız normal.Bir de FPS çok stabil değil mesela 190 alırken 80 olabiliyor. (o anki skillere vs bağlı biliyorum ama kasması gerektiği yerde kasmayıp basit bir yerde kasabiliyor.)
Merhaba 60 Hz monitöre sahibim sizce V-Sync yardımı ile FPS'yi 60'a sabitlemem gerekiyor mu? Valorant oynuyorum oyun ayarlarından açınca V-Sync'yi lag oluyor ekran kartının uygulamasından açıp yapsam daha mı mantıklı olur. Kısıtlamasız 160-90 arası alıyorum.
Rekabetçi FPS oyunlarında (CS2,VALORANT,Rainbow Six Siege,Apex Legends vs.) VSYNC açılmasını önermiyorum, VSYNC açılması her ne kadar oyunu daha akıcı hale getirse de farede gecikmeye yol açıyor. VSYNC singleplayer oyunda açılması daha mantıklı. Ayrıca 60HZ 60FPS ile 60HZ 300FPS arasında devasa bir fare gecikmesi farkı var.
Valorant işlemci oyunu olduğu için Intel G5400 işlemci ile FPS düşüşü yaşamanız normal.
V-Sync açık iken oluşan lag bu şekilde olur. Gecikme yaşıyorsanız FPS'i kısıtlayın ve V-Sync kapatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.