V3.5 Killer 3100 TL'ye Alınır mı?

Sizce 3100 TL'ye değer mi yerine daha iyisi alınabilir mi? SSD'yi 240 GB yapıp kasayı Dark N10 yapmayı planlıyorum.

Anakart iyi değil. V3.5 alman ya da Webtekno Silver alman daha avantajlı olur. Hatta zorlayabilirsen V4 al. İşlemci Ryzen 5 1600 Vve V3.5'te ama V3.5 alırsan Ryzen 5 2600 yapıp bir dahaki ay RX570'i satıp RX580 alabilirsin.

Anakart iyi değil. V3.5 alman ya da Webtekno Silver alman daha avantajlı olur. Hatta zorlayabilirsen V4 al. İşlemci Ryzen 5 1600 Vve V3.5'te ama V3.5 alırsan Ryzen 5 2600 yapıp bir dahaki ay RX570'i satıp RX580 alabilirsin.
Hayır anakart iyi. Neden ekran kartı satmakla uğraşsın adam.

Sizce 3100 TL'ye değer mi yerine daha iyisi alınabilir mi? SSD'yi 240 GB yapıp kasayı Dark N10 yapmayı planlıyorum.

PC 3-4 günde 100 TL zam yemiş, alacaksanız alın iyi PC.

Aynen bende çok merak ediyorum anakartın nesini beğenmediğini @kirknewsted

İlk olarak Asrock markası Asusun anakartlarını yapıp sonra ayrılıp tek başına devam eden bir marka
ikinci olarak hadi diyelim anakartı kötü diyorsun gidersin özelleştirmeden anakartı asus seçersin boşuna v3.5 alıp ekran kartı satıp tekrar başka almakla uğraşmazsın.

Ben şahsen sipariş verdim ürün çıktığı an ek olarak fan eklettim RGB kasa soğutması yetersiz diye AeroEngine için şuanki kasayıda beğenmedim fakat özelleştirmeler dolu.
Ayın 6'sında sipariş verdim bugün dün kargoya verildi ürün geldiği zaman detaylı yorum ve resim eklerim benim aldığım zaman fiyat 2999TL idi teknobiyotik ile görüştüğümde ise fiyatın bu seviyede durmayacağını ve ellerindeki stok azaldıkça fiyatın artacağını belirttiler, alacak isen almalısın fiyat yarın 3150'ye çıkacak %100

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı