V3.5 killer hala alınır mı?

Battle bronze adlı bilgisayar alınırmı?Ssdyi en ucuz yapıp(evde 1tb hdd var)rami 8 gb yapıp almalımıyım?
Tabiki de çok güzel 4800 TL'ye RTX 2060 sahibi oluyorsunuz. Evde hardiskinizde varmış en az 120gb ssd almanızı tavsiye ediyorum. İndirimler bitmeden alın bence.
4300 TL yaptım fakat taksit seçenekleri değişmedi. Sepete ekledikten sonra kontrol edin isterseniz.Eki Görüntüle 432127
Hocam o öyle ödeme kısmında belli oluyor.

Kasayı değiştirip fan ekleyerek bu sorunu çözebilir bence ama pahalı olurmu bilmiyorum.
Gayet iyi kasalar ve yüksek fan curveler ile denenmiş, yine de en az 78-79 derecede çalışıyor. Ben de sabah bu sistemi alacaktım aşağıdaki gibi yüzlerce başlık görünce vazgeçtim. @egeyurtsuz

Ekran Resmi 2019-08-27 18.50.17.png

Ekran Resmi 2019-08-27 18.49.40.png

Ekran Resmi 2019-08-27 18.50.36.png

Gayet iyi kasalar ve yüksek fan curveler ile denenmiş, yine de en az 78-79 derecede çalışıyor. Ben de sabah bu sistemi alacaktım aşağıdaki gibi yüzlerce başlık görünce vazgeçtim.

Eki Görüntüle 432130

Eki Görüntüle 432131

Eki Görüntüle 432132
Doğru söylüyorsunuz ama bence halen alınabilir. Belkide ben alışkın olduğum için öyle düşünüyorum. Dizüstü bilgisayarım herhangi bir oyunu açınca masa yanıyor öyle bir sıcaklık :D. Artık vantilatörü açıp bilgisayarın yanına koyuyorum. Her neyse belki sıcak değerlerde çalışması ekran kartının ömrünü biraz kısaltabilir ama ben çok bir şey yapacağını zannetmem. 80 derece aşırı değil bence.

Doğru söylüyorsunuz ama bence halen alınabilir. Belkide ben alışkın olduğum için öyle düşünüyorum. Dizüstü bilgisayarım herhangi bir oyunu açınca masa yanıyor öyle bir sıcaklık :D. Artık vantilatörü açıp bilgisayarın yanına koyuyorum. Her neyse belki sıcak değerlerde çalışması ekran kartının ömrünü biraz kısaltabilir ama ben çok bir şey yapacağını zannetmem. 80 derece aşırı değil bence.
Ben de sabah bu yorumları gördükten sonra buz kasedi baktım internetten 😄. Sıcaklığın ekran kartına ne gibi bir etkisi olacağını bilmiyorum açıkçası o yüzden korktum, bugün Ps'i sattım ben de 2 haftaya bu skalada bir bilgisayar almayı planlıyorum.

Ben de sabah bu yorumları gördükten sonra buz kasedi baktım internetten 😄. Sıcaklığın ekran kartına ne gibi bir etkisi olacağını bilmiyorum açıkçası o yüzden korktum, bugün Ps'i sattım ben de 2 haftaya bu skalada bir bilgisayar almayı planlıyorum.
Bizde biliriz iyi soğutma almasını ama malum fiyatlar :/

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı