VA panel alınır mı?

Bütçe
8.000 TL
Film ve dizi amaçlı kullanılacak ise VA panel alınır, ancak panelin kalitesine dikkat etmek gerekli.

@Abdullah Koşan

@Abdullah Koşan

2K düşünmüyorum laptopumun kendi çözünürlüğü olsa iyi olur.

Kaliteli VA paneller, FPS oyunları dışında her şeyde kaliteli IPS'i bile paramparça eder. Öyle bir VA paneller vardır ki FPS oyunlarında IPS'i şaşırtır. Yalnız o monitör alınmaz. Hepsiburada kartsız, banka üzerinden taksit imkanı sunuyordu oradan bakalım isterseniz.

O seçenekleri seneye düşünebilirim bu monitöre okey olursam bir mağazadan hediye alınacak elden taksit muhabbetinden dolayı o mağazanın dışına çıkamıyorum bu monitörün pişman edip etmeyeceği sorgusundayım.

VA'nın karakteristiği bu. Ghosting miktarı modelden modele ve sahneden sahneye göre değişse de rekabetçi oyunlar için kabul edilemez. 250Hz VA alacağına 180Hz IPS bakabilirsin. Bu monitör de çok pahalı nedense.

MSI 27 MAG 272F 1920x1080 (FHD) 16:9 flat Rapid IPS 200Hz 0.5ms (GtG) FreeSync Premium Gaming monıtor bu nasıldır hocam?​

MSI 27 MAG 272F 1920x1080 (FHD) 16:9 flat Rapid IPS 200Hz 0.5ms (GtG) FreeSync Premium Gaming monıtor.​

peki bu nasıldır 50 Hz feda ederek IPS ve 0.5 ms monitör buldum aynı mağazadan​

Son düzenleme:
2K düşünmüyorum laptopumun kendi çözünürlüğü olsa iyi olur.

O seçenekleri seneye düşünebilirim bu monitöre okey olursam bir mağazadan hediye alınacak elden taksit muhabbetinden dolayı o mağazanın dışına çıkamıyorum bu monitörün pişman edip etmeyeceği sorgusundayım.

MSI 27 MAG 272F 1920x1080 (FHD) 16:9 flat Rapid IPS 200Hz 0.5ms (GtG) FreeSync Premium Gaming monıtor bu nasıldır hocam?​

MSI 27 MAG 272F 1920x1080 (FHD) 16:9 flat Rapid IPS 200Hz 0.5ms (GtG) FreeSync Premium Gaming monıtor.​

peki bu nasıldır 50 Hz feda ederek IPS ve 0.5 ms monitör buldum aynı mağazadan​

Bu modelde ışık sızması sorunu varmış diyorlar.

Bu modelde ışık sızması sorunu varmış diyorlar.

Şimdi okudum hepsini ışık sızması kullandığım laptoptada var minimalse sorun yokta bariz bir sızma can sıkabilir biraz araştırayım forumda kullanan birileri varsa yazarsa iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı