VA panel mi IPS mi?

Paran yetiyorsa IPS yoksa TN bak TN diyorum VA deği ben VA aldım pişman oldum berbat diyemem ama ara sıra bazı oyunlarda hayalet ekran denilen olay oluyor ve bayağı can sıkıcı olabiliyor ki ben Online oyun oynamayan biriyim o tarz bir oyuncu için hiç çekilmez. Forumda TN paneli yerin dibine sokanlar var ama çok kötü bir panel değil.

Yaptık bir hata 😞

Yaptık bir hata 😞

Ula şu forumda ne önerildiyse elimde patladı;
Bir zamanlar SSD önerisi bakıyordum o zamanlar SU630 popülerdi ve sonradan sıkıntılı çıktı.
TN panel yerine VA al dediler 5ms olmasın 1ms olsun dediler. 1ms Acer VA monitör aldım VA çok iyi bir panel çıkmadı üstüne Acer'ın 1Ms'i doğrudan 1ms değilmiş. Dur bakalım başka başıma neler gelecek 😀

Ula şu forumda ne önerildiyse elimde patladı;
Bir zamanlar SSD önerisi bakıyordum o zamanlar SU630 popülerdi ve sonradan sıkıntılı çıktı.
TN panel yerine VA al dediler 5ms olmasın 1ms olsun dediler. 1ms Acer VA monitör aldım VA çok iyi bir panel çıkmadı üstüne Acer'ın 1Ms'i doğrudan 1ms değilmiş. Dur bakalım başka başıma neler gelecek 😀

Burada biri beni uyarmıştı bak oğlum çok pişman olursun arkadaşın önerisini dinleme demişti. O arkadaş hâlâ forumdaysa onu dinlemediğim için çok pişmanım. İnşallah beni affeder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı