furkansama
Kilopat
Ms konusun da bildiğim kadarıyla TN>VA>IPS. TN panellerin ikinci el satışı biraz zor, eskidi artık. Teknoloji bakımından VA panel oldukça tatmin ediyor. Dediğim gibi eğer bütçeniz IPS panele yetiyor ise IPS alın. Yetmiyor ise VA panel alın.Genellikle rekabetçi oyunlar oynayacağım. IPS panel fiyatları biraz tuzlu. Hz ve Ms konusunda da iyi bir monitör. Renk ve Canlılık konusunda VA panel beni tatmin ederse alacağım.
Şimdi faturaya baktım, geçen hafta HB'dan 2.973,60 TL'ye VG249Q1A almışız arkadaşa.3000-3200 TL arasında IPS panel monitör önerin varsa ikinci monitör olarak bende alabilirim.
E-sporcu musunuz? Sanmıyorum. Öyleyse ikisi arasında bir tepkime süresi farkı hissetmeyeceksiniz. Öte yandan kötü görüntü ve ghosting için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Genellikle rekabetçi oyunlar oynayacağım. IPS panel fiyatları biraz tuzlu. Hz ve Ms konusunda da iyi bir monitör. Renk ve Canlılık konusunda VA panel beni tatmin ederse alacağım.
İletişim bırakınca mesaj siliniyor, konu açıp etiketlerseniz yanıtlarım.Size nereden ulaşabilirim Discord kullanıyor musunuz?
Hocam bahsettiğiniz VG249Q1A monitör şuan 4200 TL. Arada 1000 TL fark bulunuyor.Şimdi faturaya baktım, geçen hafta HB'dan 2.973,60 TL'ye VG249Q1A almışız arkadaşa.
Hala indirimde mi bilmiyorum ancak güzel bir model.
Keza, 24G2U/BK, VG249Q, 24GN650B de güzel modeller. Ezberden söyleyebileceklerim bunlar.
Şahsi tavsiyemi sorarsan, ikinci ele yönel.
E-sporcu musunuz? Sanmıyorum. Öyleyse ikisi arasında bir tepkime süresi farkı hissetmeyeceksiniz. Öte yandan kötü görüntü ve ghosting için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Sizin tercihiniz. Fiyatları arasında da dağlar yok, yeter ki aceleye getirmeyin.
İletişim bırakınca mesaj siliniyor, konu açıp etiketlerseniz yanıtlarım.
Şimdi faturaya baktım, geçen hafta HB'dan 2.973,60 TL'ye VG249Q1A almışız arkadaşa.
Hala indirimde mi bilmiyorum ancak güzel bir model.
Keza, 24G2U/BK, VG249Q, 24GN650B de güzel modeller. Ezberden söyleyebileceklerim bunlar.
Şahsi tavsiyemi sorarsan, ikinci ele yönel.
E-sporcu musunuz? Sanmıyorum. Öyleyse ikisi arasında bir tepkime süresi farkı hissetmeyeceksiniz. Öte yandan kötü görüntü ve ghosting için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Sizin tercihiniz. Fiyatları arasında da dağlar yok, yeter ki aceleye getirmeyin.
İletişim bırakınca mesaj siliniyor, konu açıp etiketlerseniz yanıtlarım.
Bahsettiğiniz tüm modeller 4200 TL gibi bir fiyattan başlıyor hocam. Arkadaşın paylaştığı monitör ile arasında 1000 TL fark bulunuyor. Şuan da IPS panel bir monitör en az 4000 TL.Hocam bahsettiğiniz VG249Q1A monitör şuan 4200 TL. Arada 1000 TL fark bulunuyor.
Hocam bahsettiğiniz VG249Q1A monitör şuan 4200 TL. Arada 1000 TL fark bulunuyor.
Bahsettiğiniz tüm modeller 4200 TL gibi bir fiyattan başlıyor hocam. Arkadaşın paylaştığı monitör ile arasında 1000 TL fark bulunuyor. Şuan da IPS panel bir monitör en az 4000 TL.
Bakıyorum.AOC 24G2U monitörde piksellerin dalgalanıyor
R7 250'nin desteği HDMI v1.4 yanlış görmediysem. Bazı kaynaklar 1080p + 144 Hz, bazıları 1080p + 120 Hz desteklediğini söylüyor HDMI v1.4'ün. Yinede deneyeyim. Bu arada harbiden 120 Hz'e alınca bir tık gitti gibi o karıncalanma problemi. R7 250'nin desteği HDMI v1.4a yanlış görmediysem. Bazı...www.technopat.net
Konuya beklerim çünkü bende bir sıkıntı yaşıyorum o monitörle ilgili.
Konu sahibi arkadaşa ise aşırı rekabetçi oyun oynuyorsa hızlı tepkimeli bir monitör almasını tavsiye ederim.
Bahsettiğiniz tüm modeller 4200 TL gibi bir fiyattan başlıyor hocam. Arkadaşın paylaştığı monitör ile arasında 1000 TL fark bulunuyor. Şuan da IPS panel bir monitör en az 4000 TL.
Valorant, Apex Legends tarzı oyunlar oynayacağım. 165 Hz 1 Ms işimi görür.AOC 24G2U monitörde piksellerin dalgalanıyor
R7 250'nin desteği HDMI v1.4 yanlış görmediysem. Bazı kaynaklar 1080p + 144 Hz, bazıları 1080p + 120 Hz desteklediğini söylüyor HDMI v1.4'ün. Yinede deneyeyim. Bu arada harbiden 120 Hz'e alınca bir tık gitti gibi o karıncalanma problemi. R7 250'nin desteği HDMI v1.4a yanlış görmediysem. Bazı...www.technopat.net
Konuya beklerim çünkü bende bir sıkıntı yaşıyorum o monitörle ilgili.
Konu sahibi arkadaşa ise aşırı rekabetçi oyun oynuyorsa hızlı tepkimeli bir monitör almasını tavsiye ederim.
Ofof arkadaş ney bu VA sevdası,hem ölümüne savunuyosun hemde savunduğun şey hakkında bişey bilmiyorsun.Ms konusun da bildiğim kadarıyla TN>VA>IPS. TN panellerin ikinci el satışı biraz zor, eskidi artık. Teknoloji bakımından VA panel oldukça tatmin ediyor. Dediğim gibi eğer bütçeniz IPS panele yetiyor ise IPS alın. Yetmiyor ise VA panel alın.
Bahsettiğiniz tüm modeller 4200 TL gibi bir fiyattan başlıyor hocam. Arkadaşın paylaştığı monitör ile arasında 1000 TL fark bulunuyor. Şu an da IPS panel bir monitör en az 4000 TL.