VA panelden OLED panele geçmek cok fark ettirir mi?

mazda 3

Decapat
Daha fazla  
Selamlar Gigabyte G34wqc VA monitor sahibiyim 3440 1440 144Hz bayağıdır araştırıyorum Gigabyte MO34WQC2 3440 1440 240Hz monitöru kestirdim gözüme VA da OLED'e geçmeye değer mi?

Selamlar Gigabyte G34wqc VA monitor sahibiyim 3440 1440 144Hz bayağıdır araştırıyorum Gigabyte MO34WQC2 3440 1440 240Hz monitöru kestirdim gözüme VA da OLED'e geçmeye değer mi?

:) bu soruya hayır diyecek çıkar mı merak ettim. OLED başka bir seviye resmen

Değerli cevaplar için çok teşekkür ediyorum gigabyte 3 yil garanti veriyor ve özellikleri oldukça iyi bi çok testini okudum oldukça başarılı sonuçları var günde 2 3 saat maksimum oyun oynayan biriyim oled yanmalarini o yüzden çok dert etmiyorum samsung g8 vesairede baktım ama gigabyte mo34wqc2 nedense daha cazip geldi monitoru Türkçe doğru düzgün tanıtan kimse yok

Şu oled yanığı meselesi çözüldü mü günümüzde?
Hayır, organik bir yapı olduğu için asla sonsuza kadar dayanamaz fakat bu şu halde bir sorun değil çünkü hiçbir monitör sonsuza kadar dayanmıyor.

Şuanki durumda üreticiler 3 yıl tam garanti kapsamına alıyor yanığı, doğrudan değişim yapılıyor. Tipik bir kullanıcı en az 5 yıl sorunsuz kullanabilir gibi gözüküyor bu yüzden.

Konu sahibi için ise, arada çok güzel bir görüntü farkı var. Kesinlikle değecektir.

Hayır, organik bir yapı olduğu için asla sonsuza kadar dayanamaz fakat bu şu halde bir sorun değil çünkü hiçbir monitör sonsuza kadar dayanmıyor.

Şuanki durumda üreticiler 3 yıl tam garanti kapsamına alıyor yanığı, doğrudan değişim yapılıyor. Tipik bir kullanıcı en az 5 yıl sorunsuz kullanabilir gibi gözüküyor bu yüzden.

Konu sahibi için ise, arada çok güzel bir görüntü farkı var. Kesinlikle değecektir.
Arada bir kullananlar için ideal ozaman. Bende geçiş yapmayı düşündüğümde bu oled yanığı ile çok sık karşılaşıldığını gördüğümden vazgeçmiştim. Günde en az 12-14 saat monitörüm açık. Yanık gibi sorunlarda monitörün garantiye gidip gelmeside işleri aksatacağı için benim için büyük sorun.

Günde 3-5 saat oyun oynayanlar için sorun yaşanmaz gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı