Steam VAC ban yedim

Gamesense 1 ay Red Trust kaldı sonra ban yedi bir sonraki ay tekrar Red Trust ve ban yedi?
Kendi düşürdüğün farklı otomatik tespit farklı, konuyu kapatabilirsin burada bence boşa uzuyor. Araştırmanı yap gel. Sana zaten net olarak tarih vermedim, kendin deneyebilirsin beni de bilgilendirirsin 2 hafta değil 2 aymış diye.

Kendi düşürdüğün farklı otomatik tespit farklı, konuyu kapatabilirsin burada bence boşa uzuyor. Araştırmanı yap gel. Sana zaten net olarak tarih vermedim, kendin deneyebilirsin beni de bilgilendirirsin 2 hafta değil 2 aymış diye.

2 ay diye bir şey demedim ilk önce yakalandı 1 ay red Trust kaldıktan sonra ban atıldı sonra ki ay tekrar yakalandı bu sefer direkt atıldı belli bir süresi yok kafaları estiğinde atıyorlar.

268 gün oldu hâlâ kaldırılmadı binlerce ticket attım hesapta hile kullanmadığımı ama cevap yok. Ne yapabilirim?
Dostum açılmasının ihtimali yok ben hile kullanıp yedip hesap değeri çoktu güzelim hesap gitti ben hem oyundan hem steamden yedim sen sadece oyundan yemişsin ama yine açılmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı