ugurakturk Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #11 İyi ki de kalkmıyor. Sizin gibi hile kullanıp oyunu zehir edenlere iyi oluyor.
4 416059 Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 22 25 Mart 2023 #12 Ayakları kopmuş bir arkadaşa hediye olarak ayakkabı alsak ayağa kalkar mı?
Drknes Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #13 MehmetEfe Bayar dedi: Arkadaşlar yıllar önce hesabım VAC ban yemişti ve benim aklıma şu geldi ben başka bir hesaptan VAC ban yiyen hesabıma CS:GO atarsam VAC ban kalkar mı? Hediye olarak atabiliyorum ama denemedim denemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Zaten cs:go yu o hesabınıza atamazsınız. Bir yorumda daha gördüm bunu atılıyor demişsiniz ama atılmıyor.
MehmetEfe Bayar dedi: Arkadaşlar yıllar önce hesabım VAC ban yemişti ve benim aklıma şu geldi ben başka bir hesaptan VAC ban yiyen hesabıma CS:GO atarsam VAC ban kalkar mı? Hediye olarak atabiliyorum ama denemedim denemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Zaten cs:go yu o hesabınıza atamazsınız. Bir yorumda daha gördüm bunu atılıyor demişsiniz ama atılmıyor.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 7 25 Mart 2023 #14 VAC hiçbir şekilde kalkmıyor.
anilkose Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 479 Çözümler 6 Yer TRABZON Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 25 Mart 2023 #15 MehmetEfe Bayar dedi: Arkadaşlar yıllar önce hesabım VAC ban yemişti ve benim aklıma şu geldi ben başka bir hesaptan VAC ban yiyen hesabıma CS:GO atarsam VAC ban kalkar mı? Hediye olarak atabiliyorum ama denemedim denemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Tekniğin güzel ama çalışman lazım. Şaka bir yana kalkmıyor dostum.
MehmetEfe Bayar dedi: Arkadaşlar yıllar önce hesabım VAC ban yemişti ve benim aklıma şu geldi ben başka bir hesaptan VAC ban yiyen hesabıma CS:GO atarsam VAC ban kalkar mı? Hediye olarak atabiliyorum ama denemedim denemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Tekniğin güzel ama çalışman lazım. Şaka bir yana kalkmıyor dostum.
onurkagan Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 323 Çözümler 3 25 Mart 2023 #16 224914 dedi: VAC ban dediğiniz şey o Steam hesabınız da bir daha kesinlikle Steam sunucularında oyun oynayamazsınız demek. Genişletmek için tıkla... CS:GO üzerinden hile yapıp, Vac ban atılırsa diğer oyunlarda da mı geçerli oluyor?
224914 dedi: VAC ban dediğiniz şey o Steam hesabınız da bir daha kesinlikle Steam sunucularında oyun oynayamazsınız demek. Genişletmek için tıkla... CS:GO üzerinden hile yapıp, Vac ban atılırsa diğer oyunlarda da mı geçerli oluyor?
5 541193 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 26 Mart 2023 #17 CS:GO kolay ban atmaz ama eli ağırdır siz hile yapmışsınız artık Steam hesabınız sarı kartlı gibi sicili kirli gözükecek topluluğa açık olarak hilleci olduğunuzu yüzünüze vuracak her profilinize giren ban yemiş enayi diyecek
CS:GO kolay ban atmaz ama eli ağırdır siz hile yapmışsınız artık Steam hesabınız sarı kartlı gibi sicili kirli gözükecek topluluğa açık olarak hilleci olduğunuzu yüzünüze vuracak her profilinize giren ban yemiş enayi diyecek
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mart 2023 #18 Hocam VAC yediyseniz geçmiş olsun. Kalkmaz.
Riderson Femtopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 28 26 Mart 2023 #19 MehmetEfe Bayar dedi: Arkadaşlar yıllar önce hesabım VAC ban yemişti ve benim aklıma şu geldi ben başka bir hesaptan VAC ban yiyen hesabıma CS:GO atarsam VAC ban kalkar mı? Hediye olarak atabiliyorum ama denemedim denemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de.
MehmetEfe Bayar dedi: Arkadaşlar yıllar önce hesabım VAC ban yemişti ve benim aklıma şu geldi ben başka bir hesaptan VAC ban yiyen hesabıma CS:GO atarsam VAC ban kalkar mı? Hediye olarak atabiliyorum ama denemedim denemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de.
nospanti Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1.324 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri - İşlemci = AMD Ryzen 7 5800x3d - Anakart = MSI MAG B550 Tomahawk - Ekran kartı = Sapphire Rx 6900 Xt Nitro+Special - Ram = Corsair Vengeance RGB Pro SL 64GB 3600mhz (16+16+16+16) - İşlemci Soğutucu = Deepcool Lt720 360mm - Kasa = DeepCool CH560 Dijital - Güç kutusu = MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold SSD 1- Goodram px700 1TB 2- Kingston FURY Renegade 2TB HDD - 2TB WD Blue SATA6 7200rpm 256MB Cinsiyet Erkek Meslek Komando 26 Mart 2023 #20 MehmetEfe Bayar dedi: Arkadaşlar yıllar önce hesabım VAC ban yemişti ve benim aklıma şu geldi ben başka bir hesaptan VAC ban yiyen hesabıma CS:GO atarsam VAC ban kalkar mı? Hediye olarak atabiliyorum ama denemedim denemeli miyim? Genişletmek için tıkla... 8 yıllık Vac banlı hesapta çözemediğim tek şey zamanında 1,30TL olan ak-47 nasıl 280TL oldu Dosya Ekleri Screenshot_2023-03-26-14-38-36-410_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg 70,1 KB · Görüntüleme: 134
MehmetEfe Bayar dedi: Arkadaşlar yıllar önce hesabım VAC ban yemişti ve benim aklıma şu geldi ben başka bir hesaptan VAC ban yiyen hesabıma CS:GO atarsam VAC ban kalkar mı? Hediye olarak atabiliyorum ama denemedim denemeli miyim? Genişletmek için tıkla... 8 yıllık Vac banlı hesapta çözemediğim tek şey zamanında 1,30TL olan ak-47 nasıl 280TL oldu