JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 18 Mayıs 2020 #21 esthermarcell dedi: merhaba ban yemiş bir hesabın telefon numarawsını ben de kaldırmamıştım şimdi kaldırığ diğer hesabıma eklesem düşük güven faktörü olur mu yardımcı olursanızb sevinirim Genişletmek için tıkla... Ban yediğiniz hesapta kayıtlı olan telefon numarasını o hesaptan kaldırdıktan 3 ay sonra başka bir hesaba eklerseniz problem olmaz.
esthermarcell dedi: merhaba ban yemiş bir hesabın telefon numarawsını ben de kaldırmamıştım şimdi kaldırığ diğer hesabıma eklesem düşük güven faktörü olur mu yardımcı olursanızb sevinirim Genişletmek için tıkla... Ban yediğiniz hesapta kayıtlı olan telefon numarasını o hesaptan kaldırdıktan 3 ay sonra başka bir hesaba eklerseniz problem olmaz.
E esthermarcell Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 5 18 Mayıs 2020 #22 JohnConstantine dedi: Ban yediğiniz hesapta kayıtlı olan telefon numarasını o hesaptan kaldırdıktan 3 ay sonra başka bir hesaba eklerseniz problem olmaz. Genişletmek için tıkla... ban yiyeli çok oluyor ancak o hesaptan kaldırmam mı gerekiyor illaha 3 ay için
JohnConstantine dedi: Ban yediğiniz hesapta kayıtlı olan telefon numarasını o hesaptan kaldırdıktan 3 ay sonra başka bir hesaba eklerseniz problem olmaz. Genişletmek için tıkla... ban yiyeli çok oluyor ancak o hesaptan kaldırmam mı gerekiyor illaha 3 ay için
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 18 Mayıs 2020 #23 esthermarcell dedi: ban yiyeli çok oluyor ancak o hesaptan kaldırmam mı gerekiyor illaha 3 ay için Genişletmek için tıkla... O hesaptan kaldırdıktan sonra ekleyin derim, iki hesapda da durmasın.
esthermarcell dedi: ban yiyeli çok oluyor ancak o hesaptan kaldırmam mı gerekiyor illaha 3 ay için Genişletmek için tıkla... O hesaptan kaldırdıktan sonra ekleyin derim, iki hesapda da durmasın.
E esthermarcell Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 5 18 Mayıs 2020 #24 JohnConstantine dedi: O hesaptan kaldırdıktan sonra ekleyin derim, iki hesapda da durmasın. Genişletmek için tıkla... yok kaldırcam tabiki de ben diyorumki yani telefon numarasını o hesaptan kaldırınca mı 3 ay yoksa ban yedikten sonra mı üç ay
JohnConstantine dedi: O hesaptan kaldırdıktan sonra ekleyin derim, iki hesapda da durmasın. Genişletmek için tıkla... yok kaldırcam tabiki de ben diyorumki yani telefon numarasını o hesaptan kaldırınca mı 3 ay yoksa ban yedikten sonra mı üç ay
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 18 Mayıs 2020 #25 esthermarcell dedi: yok kaldırcam tabiki de ben diyorumki yani telefon numarasını o hesaptan kaldırınca mı 3 ay yoksa ban yedikten sonra mı üç ay Genişletmek için tıkla... Sanırım ban yedikten sonra ama kesin birşey söyleyemem bu konuda.
esthermarcell dedi: yok kaldırcam tabiki de ben diyorumki yani telefon numarasını o hesaptan kaldırınca mı 3 ay yoksa ban yedikten sonra mı üç ay Genişletmek için tıkla... Sanırım ban yedikten sonra ama kesin birşey söyleyemem bu konuda.
E esthermarcell Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 5 18 Mayıs 2020 #26 peki siz eklediğinizde düşük güven faktörü oldu mu yeni cs hesabınızda JohnConstantine dedi: Sanırım ban yedikten sonra ama kesin birşey söyleyemem bu konuda. Genişletmek için tıkla...
peki siz eklediğinizde düşük güven faktörü oldu mu yeni cs hesabınızda JohnConstantine dedi: Sanırım ban yedikten sonra ama kesin birşey söyleyemem bu konuda. Genişletmek için tıkla...
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 18 Mayıs 2020 #27 3 ay kısıtlaması kaldırılalı yıllar oluyor. Böyle bir engel yok artık.
E esthermarcell Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 5 18 Mayıs 2020 #28 reptile dedi: 3 ay kısıtlaması kaldırılalı yıllar oluyor. Böyle bir engel yok artık. Genişletmek için tıkla... anladım pekala ben o vaclı hesaptan kaldırıp yeni açtığım hesaba eklersem tel no yu cs de düşük güven faktörü olur mu
reptile dedi: 3 ay kısıtlaması kaldırılalı yıllar oluyor. Böyle bir engel yok artık. Genişletmek için tıkla... anladım pekala ben o vaclı hesaptan kaldırıp yeni açtığım hesaba eklersem tel no yu cs de düşük güven faktörü olur mu
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 18 Mayıs 2020 #29 O kadarını ben de bilmiyorum maalesef. Valve güven faktörü hakkında fazla detay paylaşmıyor.
EmreAkgun22 Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #30 JohnConstantine dedi: Hayır olmaz ben de öyle yaptım birkaç ay önce, ban yiyen hesapta 1 sene geçti numarayı kaldırıp hesabı sattım iki ay önce yeni hesap alıp numarayı ekleyince problem olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dikkatli okumamış olabilirim.
JohnConstantine dedi: Hayır olmaz ben de öyle yaptım birkaç ay önce, ban yiyen hesapta 1 sene geçti numarayı kaldırıp hesabı sattım iki ay önce yeni hesap alıp numarayı ekleyince problem olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dikkatli okumamış olabilirim.