Steam VAC banlı Steam hesapta eşyalar satılabilir mi?

vatan00

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI H510M PRO-E | i5 11400-F | 16 GB DDR4 3200 MHZ RAM | RTX 3060 Ti 8 GB
Steam'de eski bir hesabım var ve VAC ban yemiştim. Hesabımda bravo case gibi yaklaşık 85 dolar değerinde eşyalar bulunuyor. Başka bir arkadaşım, VAC banlı hesabına girdiğinde eşyalarını satabildiğini söyledi. Ben de bunu denemek için hesabıma girmeye çalıştım, ancak ne e-posta adresimi ne de kullanıcı adımı hatırladığımı fark ettim. Steam desteğe yazdım, fakat aşağıdaki gibi bir geri dönüş aldım: "sahiplik kanıtının sağlanması makalesinde" yazan yere tıkladığımda, 2. ekranda görülen hata ile karşılaşıyorum. Hesabın kullanıcı adını bulma gibi bir şansım var mı ya da sahiplik kanıtı yapabilmem için bir çözüm önerisi var mı? Ayrıca, e-posta geçmişimde Steam mesajları bulunuyor fakat kullanıcı adları gözükmüyor. O e-posta adresimi yazdığımda da bir sonuç alamadım. Aynı şey bir numaram için de geçerli. Bunun bir çözümü var mı?

1739796487672.png

1739796542362.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile açıp insanların oyun zevkini zehir etmeseydiniz hesabınızı geri aldığınızda 85 dolarınız olurdu.

Hile açıp insanların oyun zevkini zehir etmeseydiniz hesabınızı geri aldığınızda 85 dolarınız olurdu.
bütün hayatını doğru yaşarsın umarım 10 senelik bir olay boş yapmaya gerek yok

bütün hayatını doğru yaşarsın umarım 10 senelik bir olay boş yapmaya gerek yok

İşte bu noktada da bu sana ders olsun, hatanı gerçekten anlayıp artık yapmaman da en az hatan kadar değerli fakat adamlar her "ilk hatamdı, bir daha yapmam." diyenin banını açsa, bu sefer iyi niyeti suistimal de olacak. Kimse kimsenin niyetini de bilemez, şu an banının kalkması için sabahlara kadar ağlayıp açıldığı gibi hile kullanacak birçok insan var. Olayı kişiselleştirmemek lazım. O yüzden hiç bulaşmadan devam etmek en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı