Vade farksız taksitle iPhone 13 almak

Bütçe
32.500
O fiyata S24 FE alırsan çok daha mantıklı olur. O kadar para iPhone 13'e verilmez.
Androide bir daha kendi isteğimle sanmıyorum ve konuşmak istediğim konu bu değil

Örnek verdim sadece tek fark bu değil birçok yandan S24FE çok daha iyi araştırırsan sende görebilirsin. Ama ben 60 Hz bir telefon kullandığımda kasıyor gibi oluyor.
Farklı bir telefon önerisi değilde sorduğum soruyla ilgili bir cevap alabilir miyim?

Sadece senin iyiliğin için diyorum iPhone 13 benim gözümde 20'den fazla etmeyecek bir telefon. Aynı zamanda da ülkemizde IPhone'u olan sanki havalı oluyormuş gibi bir şey var sırf bu yüzden alındığı da oluyor maalesef.

Soruna gelecek olursak kredi kartına taksit mümkün değil ancak bankadan bir miktar kredi çekip telefonu alırsan daha sonra da krediyi aylık taksit taksit ödersin.

Ya da Türk Telekom & Turkcell pasaj ile telefon faturanın üstüne alabiliyorsun diye biliyorum.
Hocam şimdi şöyle Turkcell ve ya farklı bir operatörde kendi uygulamaları dahilinde ön ödeme istiyorlar belli bir miktar sonra ise kalan paraya vade farkı koyarak taksitlendiriyorlar ve bu çok pahalıya mal oluyor.

Evet benim içinde açıkçası maks 25 den fazla etmeyecek bir telefon ama benim için ile olmuyor ekonomi her şeye vuruyor o yüzden çokta yapılabilecek bir şey yok.

O banka kredilerinde faizlendirme olmasa ay ay öderim 10.5k gibi bir miktarı ama bir anda 32k ödeyemem ve ödemekte istemiyorum.

Farklı bir telefon önerisi değil de sorduğum soruyla ilgili bir cevap alabilir miyim?

Sadece senin iyiliğin için diyorum iPhone 13 benim gözümde 20'den fazla etmeyecek bir telefon. Aynı zamanda da ülkemizde IPhone'u olan sanki havalı oluyormuş gibi bir şey var sırf bu yüzden alındığı da oluyor maalesef.

Soruna gelecek olursak kredi kartına taksit mümkün değil ancak bankadan bir miktar kredi çekip telefonu alırsan daha sonra da krediyi aylık taksit taksit ödersin.

Ya da Türk Telekom & Turkcell pasaj ile telefon faturanın üstüne alabiliyorsun diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı