ekstra butonlar gayet işe yarıyor.L3 ve R3 e basmaktan nefret eden biri olarak çok beğeniyorum arka tuşları ve hep kullanıyorum.Esktadan Elden Ringte mesela aynı anda 2 tuşa basınca iksir,vs farklı item kullanmak için tek tuşa atanabiliyor.Herkes sevmeyebilir ama alışınca bence herkes kullanır o tuşları.2 sinide alırsan pişman olmazsın.Bütçen varsa vader 4 proda alabilirsin o çok daha iyi.(Almadıysan hala tabi 1.5 ay geçmiş üstünden çünkü :d)Bilmiyorum ya ekstra butonlar neye yarıyor biraz baktım ama kalite ne bileyim analogda falan Apex4 daha iyi diyor herkes Apex4 düşünüyordum aklımı celdiniz şu an![]()
Bunları kullanan arkadaşlar varsa hangisini tercih ederdiniz fikir alabilir miyim?
Apex 4 ve vader 4 pro arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Hikaye oyunları oynuyorum sadece. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederimVader pro gerçekten çok tutuluyor, yabancı kaynaklardan epey araştırdım memnun olmayan yok. Çağ ötesinde kol, rakibi yok diyorlar. Birde Vader 4 çıkıyor, yakında ön siparişe açılacak. 3 pro indirime girer diye düşünüyorum. Ancak ben beklemek istemediğimden gamemechanike g5 pro siparişi verdim, vader pro ile aynı klasmanda değil ama yarı fiyatına.
Sende hangi kollar var ? Vader 4 pro mu apex 4 mü tavsiye edersin?ekstra butonlar gayet işe yarıyor.L3 ve R3 e basmaktan nefret eden biri olarak çok beğeniyorum arka tuşları ve hep kullanıyorum.Esktadan Elden Ringte mesela aynı anda 2 tuşa basınca iksir,vs farklı item kullanmak için tek tuşa atanabiliyor.Herkes sevmeyebilir ama alışınca bence herkes kullanır o tuşları.2 sinide alırsan pişman olmazsın.Bütçen varsa vader 4 proda alabilirsin o çok daha iyi.(Almadıysan hala tabi 1.5 ay geçmiş üstünden çünkü :d)
Apex 4 ve vader 4 Pro arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Hikaye oyunları oynuyorum sadece. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim
Sende hangi kollar var? Vader 4 Pro mu Apex 4 mü tavsiye edersin?
Ben de apex 4 istiyorum fakat araştırmam sonucu " sağ ve sol kontrol çubuğunun " kırıldığına dair birçok yerde şikayet oluşturmuşlar. Bu yüzden kararsız kaldım. Yedek parça alabileceğim bir yer de bulamadım. Flydigi ise bu doğrultuda avrupaya ürün göndermiyor garanti kapsamında. Kullanabilmek fazlasıyla riskli yani. İlk saatlerde kırılan da olmuş, birkaç ay sonra da. Flydigi hatalı bir makineden dolayı böyle bir durumun olduğunu, makinenin değiştirildiğini söylemiş ama hala çıkmaya devam ediyor kırılan kontrol çubukları. Link verebilirim konulara dair eğer yasak değil ise, bilgi paylaşımı yaparsak çok memnun olurum.Apex 4 alacağım ben Hall efectleri var tabii ki Apex 4 almanı tavsiye ederim ki FPS oynayacağımda diyorsan en iyisi o
Ben de Apex 4 istiyorum fakat araştırmam sonucu " sağ ve sol kontrol çubuğunun " kırıldığına dair birçok yerde şikayet oluşturmuşlar. Bu yüzden kararsız kaldım. Yedek parça alabileceğim bir yer de bulamadım. Flydigi ise bu doğrultuda Avrupa'ya ürün göndermiyor garanti kapsamında. Kullanabilmek fazlasıyla riskli yani. İlk saatlerde kırılan da olmuş, birkaç ay sonra da. Flydigi hatalı bir makineden dolayı böyle bir durumun olduğunu, makinenin değiştirildiğini söylemiş ama hala çıkmaya devam ediyor kırılan kontrol çubukları. Link verebilirim konulara dair eğer yasak değil ise, bilgi paylaşımı yaparsak çok memnun olurum.
Aliexpress'den alırsan vergi dahil 4.532'ye denk geliyo full paket ( masa üstü şarj aparatı + özel kutusu + telefon takma aparatı). Elbette kırılma olasılığı ile birlikte geliyor hahaAynen bende onu gördüm şimdi xD 7K bir de şimdi almaktan vazgeçtim ben onu anlamam sert kullanırım bir de kırarım kesin yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.