Vakalar 12K fakat okullar açık

Sizce o sayılar gerçek mi? O ölüm sayısına siz 150 ekleyin derim. Virüsten ölen insanların bazılarına kalp, bazılarına akciğer rahatsızlığından öldü diye yazılıyor. Enfekte olup öldü yazılmıyor.
Hocam bir de bugün sınava gittim bahçe tıkış tıkış cidden korkuyorum virüs kapmaktan.

Sizce o sayılar gerçek mi? O ölüm sayısına siz 150 ekleyin derim. Virüsten ölen insanların bazılarına kalp, bazılarına akciğer rahatsızlığından öldü diye yazılıyor. Enfekte olup öldü yazılmıyor.
Temaslı olup pozitif olmayanları da düşün o sayı normal. Temaslısın ama pozitif değilsin öldün ölüm sebebin silahla vurulma olsa bile Covid-19 yazılıyor. Tüm dünyada sayılar az çok bizimkine benziyor. Bazı ülkelerde ekstra ölümler var. Asıl mevzuya gelirsek 12 bin vaka Türkiye gibi bir ülke için çok bir şey değil. İngiltere günlük vakaları 60 bin dolaylarına geldiğinde ancak okullarını tatil etmişti. Ayrıca ne hikmetse Covid-19 olan birisi ağzınızın içine tükürse bile bazen bulaşmayabiliyor.

Bu gerçek bir bilgi bizzat kendi bir yakınım vefat edince sebep olarak akciğer enfeksiyonu yazmışlardı. Ama Allah'ın işine bakın 4 gün önce yaptırılan corona testi pozitifti.

Hocam bir de bugün sınava gittim bahçe tıkış tıkış cidden korkuyorum virüs kapmaktan.

Bizzat çektim fotoğrafı. Bu sınavdan erken çıkanlar sadece, bir bu kadar içerde var.

1615315919429.png

Bence böyle devam ederse ortada 60 yaş üstü ve kronik hasta kalmayacak
İlk olarak siyaseti bırak da kendi sağlığınıza bakın. 60 yaşı bahane edip sallamayın. 60+ aşılama tamamlandı. Kronik hastalar da çok yakın zamanda başlayacak. 2. aşamaya geçildi yarısında şuan.
3. aşama sonrası zaten okula gitmeme gibi bir derdiniz olmayacak.

Doktorun dediği gibi geçmezse zaten gidecesin testlerinizi yaptırıp durumu görecekler. Her rahatsızlığı covid zannetmeye başladınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı