Sizce okullar açılacak mı?

Günlük ortalama 1100 vaka oluyor. Açılda bile muhtemelen 1 ay açılır. Sonra uzaktan eğitim olur.

Bu okumayanlar daha çok kazanıyor diyenlerin çoğu torpille çalışanlar. Bir bizim orada yok bu çok maaşlı işler. Bulsam bende bırakıp çalışacağım. Uzun vadede okumak ve meslek sahibi olmak daha iyi. Artık bu devirde meslek önemli değil haliyle. Okuduğunuz üniversite önemli.
Buradan bir tekstil ile başlasan üniversite okuyan kadar para alırsın büyüdükçe.

Devletin bir duzeni var arkadaslar bu sizin lafiniza gore islemez her şey birbiriyle uyumludur, en kucuk ornekle verelim servisciler okullar acilmazsa ne olacak peki servisciler para kazanamazsa nereden alisveris yapacak, hangi parayla ayakkabisini alacak, habgi parayla arabasini yeniletecek, bu arada bu virus bitmez mantikli olun 0 vaka icin en az 2 sene var bu 2 sene icerisinde virus onemini yitirecek normal bir grip haline donusecek.

Okullar acilmasin ama kafeller tiklim tiklim dolsun değil mi kafede virus yok okulda var değil mi sadece virus :) okula zorla gidiyorlarmis tabii acilmamasini istersiniz bence boşa ailenize masraf yaptiriyorsunuz girin asgari ucretle tamirciye anlarsiniz okumanin onemini, saygilarla :) .

Kafeye gitmek zorunlu değil ama okul zorunlu neden belki benim kankam kona :)
şaka bir yana 20 milyon kişinin çıkma zorunluğu olacak kafeye zorla göndermeyecekler ama okula silah zoruyla göndereyorlar.

Devletin bir duzeni var arkadaslar bu sizin lafiniza gore islemez her şey birbiriyle uyumludur, en kucuk ornekle verelim servisciler okullar acilmazsa ne olacak peki servisciler para kazanamazsa nereden alisveris yapacak, hangi parayla ayakkabisini alacak, habgi parayla arabasini yeniletecek, bu arada bu virus bitmez mantikli olun 0 vaka icin en az 2 sene var bu 2 sene icerisinde virus onemini yitirecek normal bir grip haline donusecek.

Bahsettiğin yerde devlet işe giriyor. İngiltere'de esnaflara karşılıksız 10 bin sterlin verildi.

Bahsettiğin yerde devlet işe giriyor. İngiltere'de esnaflara karşılıksız 10 bin sterlin verildi.

Kardesim sence bu bizim ulkemizde gecerli olur mu? Hem o haber asilsiz cikti diger ulkeleler normallesmeye baslayinca bir şey yok, biz baslayinca ay korona var ay bu var, korona var okullar acilmasin diyenlerin cogu maskesiz geziyor parklar da kafelerse cirit atiyorlar :) .

Kardesim sence bu bizim ulkemizde gecerli olur mu? Hem o haber asilsiz cikti diger ulkeleler normallesmeye baslayinca bir şey yok, biz baslayinca ay korona var ay bu var, korona var okullar acilmasin diyenlerin cogu maskesiz geziyor parklar da kafelerse cirit atiyorlar :) .
Bizim milletimiz zaten bilinçli değil ki. Dediğinize kesinlikle katılıyorum. Maske taksaydık şuan yenmiştik. Kurtulmuştuk bu illetten.

Bizim milletimiz zaten bilinçli değil ki. Dediğinize kesinlikle katılıyorum. Maske taksaydık şu an yenmiştik. Kurtulmuştuk bu illetten.

Umarim en kisa surede biter, ekonomi azicik da olsa duzelir yoksa gidisat gidisat degil, 2 tane temizlik deterjanina 100 TL verdim daha yeni :) .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı