Sizce okullar açılacak mı?

Umarim en kisa surede biter, ekonomi azicik da olsa duzelir yoksa gidisat gidisat degil, 2 tane temizlik deterjanina 100 TL verdim daha yeni :) .
Buradan yazdıklarına toplu cevap vereceğim. Ben okula severek gitmiyorum, aynı zamanda kafeye de gitmiyorum. Bulunduğum yer nispeten diğer bölgelere göre nüfus yoğunluğu daha az olan bir bölge olduğu için 2-3 günde bir dışarı çıkıp hava alıyorum. Bugün aylar sonra babaannemi ziyaret etmeye gideceğim, ona bile çekiniyorum şu anda ama mecbur. Ayrıca ekonominin corona ile pek de bir alakası yok şu durumda, coronadan önce her şey ucuzdu da coronadan sonra mı bir anda pahalandı? Ekonomi düzgün yönetilmediği için bu durumdayız maalesef.
Ayrıca bu olayları takip eden bir arkadaşım var. Sanırım YÖK, üniversitelerden derslerin en az %40 oranında online yapılacak şekilde bu seneye hazırlanılmasını istemiş. Yani okula gideceğimz gün sayısı yarı yarıya düşecek sanırım. Ama tabi ülkenin bir dakikası bir dakikasını tutmadığından ne olur bilemeyiz. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı