Valhalla & Odyssey DLC'leri almak yerine Season Pass almak daha mı mantıklı?

Probhett

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Malum şu an Ubisoft üzerinde %22'lik indirim var ve bunu DLC'ler ile değerlendirmeyi düşünüyorum. Şu an Odyssey oynuyorum ve atlantis DLC'sini almayı düşünüyorum. Sadece bu DLC'yi almak yerine season Pass almak mantıklı mıdır? Diğer DLC hakkında pek bir fikrim yok, atlantis daha mitolojik olduğu için onu almayı istiyorum. Diğer yandan da Valhalla DLC'lerini kesiyorum ama onların nasıl olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Bir de bu yeni çıkacak olan DLC season Pass'e eklenir mi acaba? DLC'leri oynayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Season pass alırsanız bütün hikaye DLC'lerine erişiminiz olur. Eğer alabiliyorsanız Season pass almanızı tavsiye ederim. Odyssey'ın sonu zaten DLC'de.
Sonunun dlc ile oldugunu bilmiyordum. Sadece first blade dlc deger mi degmez mi diye dusunuyordum, aklimda sadece atlantisi almak vardi. Sanirim degiyor dediginize gore

Sonunun dlc ile oldugunu bilmiyordum. Sadece first blade dlc deger mi degmez mi diye dusunuyordum, aklimda sadece atlantisi almak vardi. Sanirim degiyor dediginize gore
Emin olun değiyor çünkü para göz Ubisoft sonları bile artık parayla satıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı