Valheim unutuldu mu?

Aligatör

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İlk çıktığında deli gibi hype vardı üzerinde. Sanırım o hype bitti ve geri gelmeyecek. Bende ilk aldığımda 2 haftada 70+ saat oynadım, ama artık eskisi kadar zevk vermiyor. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim. Oyunun şu anki hali nasıl, beğeniyor musunuz?

İlk çıktığında deli gibi hype vardı üzerinde. Sanırım o hype bitti ve geri gelmeyecek. Bende ilk aldığımda 2 haftada 70+ saat oynadım, ama artık eskisi kadar zevk vermiyor. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim. Oyunun şu anki hali nasıl, beğeniyor musunuz?
Hocam popülerlik açısından şöyle özetleyeyim hemen anlarsınız. Valheim < Fall Guys

Hocam popülerlik açısından şöyle özetleyeyim hemen anlarsınız. Valheim < Fall Guys.

O kadar da değil.
Arkadaşlarla hala keyifle oynanılabilir durumda.

O kadar da değil.

Valheim oynanabilir durumda ama kısa bir süreliğine. Her hayatta kalma oyunu gibi bir süre sonra sıkıyor. O gelişme hevesin kalmıyor içinde. Belki ben oyunu sömürmüşümdür :D

O kadar da değil.
Ben popülerlik dedim zaten.

Arkadaşlarımla birlikte 100 küsür saat oynadım. Oyun hala yapım aşamasında olduğu için yarım. 5. bossu kesince PlaceHolder Item veriyor. Ve ilerlemeniz duruyor. Biz de yeni bir güncelleme gelene kadar ara verme kararı aldık.

Bilmeyenler için her bosstan sonra kilit bir eşya size verilir. Verilen eşya ile oyunda önceden girmediğiniz yerlere girebilir, craft edemediğiniz alet ve yapıları craft edebilirsiniz veya toplayamadığınız madenleri toplayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı