Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.780 Makaleler 3 Çözümler 8 Dün 23:50 #1 Ekran kartı 5060 İşlemci core 7 240h Oyun açılış ekranında kalıyor. Hata kodu olarak almıyorum, olay görüntüleyicisinden kontrol edince bu hatayı görüyorum.
Oyun açılış ekranında kalıyor. Hata kodu olarak almıyorum, olay görüntüleyicisinden kontrol edince bu hatayı görüyorum.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.016 Çözümler 12 Bugün 00:08 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı, vgc hizmetini manuel olarak etkinleştirmeyi veya Vanguard'ı kaldırıp oyunun tekrar indirmesini deneyin. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarını doğrulamayı, vgc hizmetini manuel olarak etkinleştirmeyi veya Vanguard'ı kaldırıp oyunun tekrar indirmesini deneyin.
KS KS Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.780 Makaleler 3 Çözümler 8 Bugün 00:08 #3 FutureLight dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı, vgc hizmetini manuel olarak etkinleştirmeyi veya Vanguard'ı kaldırıp oyunun tekrar indirmesini deneyin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedik bir sonuç yok. Artı 0 Eksi
FutureLight dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı, vgc hizmetini manuel olarak etkinleştirmeyi veya Vanguard'ı kaldırıp oyunun tekrar indirmesini deneyin. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedik bir sonuç yok.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.016 Çözümler 12 Bugün 00:20 #4 Denizius124 dedi: Hepsini denedik bir sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Antivirüs programı kullanıyor musunuz veya 'FPS arttırma' adı altında oyun dosyalarını kurcaladınız mı? Artı 0 Eksi
Denizius124 dedi: Hepsini denedik bir sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Antivirüs programı kullanıyor musunuz veya 'FPS arttırma' adı altında oyun dosyalarını kurcaladınız mı?
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.183 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:20 #5 Hocam Valorant'a ticket atın hata kodu ile beraber sonuç bulamaz iseniz. Denizius124 dedi: Hepsini denedik bir sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bu forumda gördüm çözüm olarak işaretlenmiş onar kısmına basın demişler bunu denediniz mi acaba? Artı 0 Eksi
Hocam Valorant'a ticket atın hata kodu ile beraber sonuç bulamaz iseniz. Denizius124 dedi: Hepsini denedik bir sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bu forumda gördüm çözüm olarak işaretlenmiş onar kısmına basın demişler bunu denediniz mi acaba?