Valorant 0xc0000005 hatası

WARMACHİNEFURY

Femtopat
Daha fazla  
  • Windows 10 20H2.
  • AMD Ryzen 3500X.
  • GTX 1660 Super.
  • 8x2 XLR8 RAM.
  • Prime B450M-A II.

Valorant'ı açmaya çalışıyorum ancak bu hatayı alıyorum. Process Monitor ile taradığımda wow64.dll dosyası bozuk diyor.

Antivirüs programı kullanmıyorum. Tekrar yaptım videoda olduğu gibi umarım bu sefer olmuştur.

Sorun KMS gibi geldi. Ne zamandan beri KMS kullanıyorsunuz? Bence KMS'i tespit eden Anti-Virus yazılımı sistem dosyalarına da zarar vermiş. Yine de dilerseniz hata aldığınız farklı bir uygulama için Process Monitor raporu paylaşabilirsiniz.

Sistemde depolama birimi olarak ne var? HDD var sanırım. HD Tune Pro ile quick scan kapalı şekilde hata ve sağlık taraması yapın. Kayıt defterinde herhangi bir anahtarla oynadınız mı?

Herhangi bir anahtarla oynamadım. Evet sistemde önceki severum PC bilgisayarımdan söktüğüm HDD disk var.

Tamamdır. Bahsettiğim testleri bu yazılım ile yapıp sonuçların ekran görüntülerini paylaşın. Birden fazla program bu hatayı veriyorsa ya sistem dosyasında bir sorun vardır ya da donanımsal bir problem vardır diye düşünüyorum. Hatayı veren başka yazılımlar için de Process Monitor raporu alıp paylaşmanız yardımcı olabilir.

Tamamdır. Bahsettiğim testleri bu yazılım ile yapıp sonuçların ekran görüntülerini paylaşın. Birden fazla program bu hatayı veriyorsa ya sistem dosyasında bir sorun vardır ya da donanımsal bir problem vardır diye düşünüyorum. Hatayı veren başka yazılımlar için de Process Monitor raporu alıp paylaşmanız yardımcı olabilir.

Donanımsal ise senin dediğin gibi çıkar ama yazılımsal ise benim dediğim gibi çıkar. Muhtemel iki çözüm de konuda sunulmuş durumda.

Bilmediğim için soruyorum, KMS'nin sistemde olup olmadığını nasıl tespit ediyorsunuz?

İşlem ağacına bakarak. Biraz araştırın, elbet bulursunuz. :)

Bu da NVIDIA Experience uygulaması, aynı hatayı LoL'de de alıyorum ama onun Exe'si ilk attığım Process Monitor ile aynı Steam için de alıyordum. Fakat onu bir kere silip geri yükledikten sonra almamaya başladım.
HD Tune Pro tarama sonucu.

Adsız1.png

Steam için de alıyordum fakat onu bir kere silip geri yükledikten sonra almamaya başladım.

O zaman yavaş yavaş @Bora Dere'nin dediğine geliyoruz. Belki de uygulamayı kurduğunuz sektör kötü bir duruma geldi ve bundan dolayı o uygulama çalışmadı. Siz de kaldırıp tekrar kurunca Steam farklı bir sektöre yazıldı ve o sektörler sağlamdı. HD Tune 5.75 ile diskin Health paylaşırsanız çok iyi olur.

O zaman yavaş yavaş @Bora Dere'nin dediğine geliyoruz. Belki de uygulamayı kurduğunuz sektör kötü bir duruma geldi ve bundan dolayı o uygulama çalışmadı. Siz de kaldırıp tekrar kurunca Steam farklı bir sektöre yazıldı ve o sektörler sağlamdı. HD Tune 5.75 ile diskin Health paylaşırsanız çok iyi olur.
Umarım istediğiniz tam olarak budur :)

Adsız2.png

Umarım istediğiniz tam olarak budur :)
Tam değil, yarım ama olsun. Tahmin ettiğim civarda bir sonuç. HDD kablosunu değiştirmeyi deneyin, sorun çözülmüş mü bakın. Çözülmezse başka SATA portuna takın HDD'yi.

Bu arada verilerini attığınız depolama birimi SSD. Bu uygulamalar SSD'ye mi kurulu HDD'ye mi? Üstteki dediklerimi SSD için yapın.

Tam değil, yarım ama olsun. Tahmin ettiğim civarda bir sonuç. HDD kablosunu değiştirmeyi deneyin, sorun çözülmüş mü bakın. Çözülmezse başka SATA portuna takın HDD'yi.

Bu arada verilerini attığınız depolama birimi SSD. Bu uygulamalar SSD'ye mi kurulu HDD'ye mi? Üstteki dediklerimi SSD için yapın.

Bu da diğer belleğin health scan.

3.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı