Valorant 1600 DPI 0.4 hassasiyet çok mu hızlı?

efeuzn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 1600 DPI 0.4 sens çok mu hızlı kendim daha dün 1600 DPI 0.3 sens ile oynuyordum yavaş geliyordu çok mu hızlı sizce bu hassasiyet? Bunu yapinca adam vuramamaya başladım hiç vuramadım hatta.

Evet biraz hızlı fakat rahat oynuyorsanız bir sıkıntı yok. Ben de son zamanlarda 0.127'den 0.154'e geçtim (hatta bir ara DM'de 0.254 oynuyordum) ve 0.127'nin ne kadar yavaş olduğunun farkına vardım. Yani arada bir değiştirmek iyi gelir diyebilirim.

Merhaba 1600 DPI 0.4 sens çok mu hızlı kendim daha dün 1600 DPI 0.3 sens ile oynuyordum yavaş geliyordu çok mu hızlı sizce bu hassasiyet? Bunu yapinca adam vuramamaya başladım hiç vuramadım hatta.
Hassasiyet kişisel bir şey hocam. Nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın.

Evet biraz hızlı fakat rahat oynuyorsanız bir sıkıntı yok. Ben de son zamanlarda 0.127'den 0.154'e geçtim (hatta bir ara DM'de 0.254 oynuyordum) ve 0.127'nin ne kadar yavaş olduğunun farkına vardım. Yani arada bir değiştirmek iyi gelir diyebilirim.

Ya anlamıyorum nerede hata yapiyorum şu hassasiyet yüzünden oyunu oynayamiyorum bazen çok iyiyim bazen çok kötüyüm niye böyle oluyor bir turlu orta yolu bulamadım

Ya anlamıyorum nerede hata yapiyorum şu hassasiyet yüzünden oyunu oynayamiyorum bazen çok iyiyim bazen çok kötüyüm niye böyle oluyor bir turlu orta yolu bulamadım.

Kafayı yiyorum kaç gündür bende aynı sorundan maç içinde 59 kere değiştiriyorum ama o hassasiyet biraz fazla gibi şöyle yapın 1600 DPI 0,15 ile 2 DM atın sonra birden 2,5 çekin o yüksek bile gelir yüksek sense alışmak zor bende istiyorum ama olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı