Valorant 1775 VP ne şekilde alınmalı?

mertinkito

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Valorant 1775 vp almak için ne şekilde almalıyım? Şu an hesapta olan 125 VP.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi tekrar cashback programına baktım ve galiba kaldırılmış veya bende sona erdi. Black kart ile yaptığım her harcamaya %5 veriyordu.
Valla 3 yıldır aktif bir şekilde kullanıyorum papara black card ve ilk defa duydum sizden

Valla 3 yıldır aktif bir şekilde kullanıyorum papara black card ve ilk defa duydum sizden
Hocam şimdi gelen cashback ödemelerine de baktım. Dediğim doğru, bir ödeme yapmıştım ve ardından geri ödeme gelmiş. Cashback ile anında %5 nakit kazandın diyor. Şuanda o kampanya gözükmüyor fakat öyle bir şey varmış.

Hocam şimdi gelen cashback ödemelerine de baktım. Dediğim doğru, bir ödeme yapmıştım ve ardından geri ödeme gelmiş. Cashback ile anında %5 nakit kazandın diyor. Şuanda o kampanya gözükmüyor fakat öyle bir şey varmış.
İlginç gerçekten 2 yıl kadar aşağıya inip tek tek harcamalarımı ve gelen cashbackleri kontrol ettim hiç sizinki gibi bir ibare yok. Benim şanssızlığım herhalde.

Benim tavsiyem 3 5 lira daha ucuz diye adı sanı duyulmadık sitelerden almaman 5 lira daha fazla ver ama bir sorun yaşadığında anında çözülsün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı