Valorant 3. parti sebebiyle uzaklaştırıldın uyarısı

Furkan1423

Decapat
Daha fazla  
Oyunu oynarken bir anda 3. parti yazılım sebebiyle oyundan uzaklaştırıldın dedi. Hile falan söz konusu değil konu altına gelipte hile açmasan banlanmazdın gibi şeyler yazmayın. Hesapta yaklaşık 5000 TL değerinde skin vardı ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynarken bir anda 3. parti yazılım sebebiyle oyundan uzaklaştırıldın dedi. Hile falan söz konusu değil konu altına gelipte hile açmasan banlanmazdın gibi şeyler yazmayın. Hesapta yaklaşık 5000 TL değerinde skin vardı ne yapmam lazım?

Herhangi bir uygulama indirdin mi Valorant'a etki eden bazıları VP kazanmak için abuk subuk şeyler indiriyor.

Timer Resulation kullanıyor musun?
Kernel düzeyinde çalışıyor Riot Vanguard. Sistemindeki uygulamaları kontrol et. Riot destek ile iletişime geç.
İletişim geçtim fakat botlar cevap veriyor sadece. Dava açmayı planlıyorum avukatımla konuşacağım. Fakat dava sonuçlanması falan filan yıllar sürebiliyor. Destekten net bir cevap almayı bekliyorum şuanda.

İletişim geçtim fakat botlar cevap veriyor sadece. Dava açmayı planlıyorum avukatımla konuşacağım. Fakat dava sonuçlanması falan filan yıllar sürebiliyor. Destekten net bir cevap almayı bekliyorum şu anda.

Hocam benim arkadaşlarımında başına gelmişti onların bir tanesi internet kafede oynadığı için ban yedi o bilgisayarda başkası hile açmış ve anakart banı yemiş. Birisinin de hesabı çalınıp hile açılmış ve Riot'a ticket attı ve 1 hafta da falan çözüldü özür mesajı biraz bekleyin derim.
İletişim geçtim fakat botlar cevap veriyor sadece. Dava açmayı planlıyorum avukatımla konuşacağım. Fakat dava sonuçlanması falan filan yıllar sürebiliyor. Destekten net bir cevap almayı bekliyorum şu anda.

Bir gelişme olursa haber verir misiniz merak ediyorumda bende korkuyorum böyle bir şey başıma gelir diye.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı