Valorant 3. parti yazılım ban yemeye sebep olur mu?

İşletim sistemi
Windows 10

irreproachable

Hectopat
Daha fazla  
Geçen günlerde Valorant hesabım kalıcı olarak uzaklaştırılmıstır, bilgisayarımda dirverr booster bulunmakta bundan kaynaklı mıdır?

Öncelikle Driver Booster'ı bilgisayarınızdan kaldırın, zararlı bir yazılım. Şimdi konumuza dönelim, Cheat Engine tarzı bir şey yüklüyse, veya başka bir oyunda hile yaptıysanız yemiş olabilirsiniz. Driver Booster yüzünden de yemiş olabilirsiniz. Keza güçlü bir hile sistemi var oyunun.

Öncelikle Driver Booster'ı bilgisayarınızdan kaldırın, zararlı bir yazılım. Şimdi konumuza dönelim, Cheat Engine tarzı bir şey yüklüyse, veya başka bir oyunda hile yaptıysanız yemiş olabilirsiniz. Driver Booster yüzünden de yemiş olabilirsiniz. Keza güçlü bir hile sistemi var oyunun.

Hesabı geri almak mumkun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sa benim de kalıcı ban oldu. Hile indirdim açtım ama kullanmadan kapattım. Sonra sildim ama sonraki gun ban yedim. Yeni hesap açtım bir daha ban yedim. Neden biliyor musunuz?

Haksız yere ban yediğini düşünüyorsan ticket atabilirsin, haksız yere ban yediğin ortaya çıkarsa banını açacaklarına eminim. Destek ekibi oldukça nazik ve işini iyi yapan insanlar, ticketlerime çok yardımcı oldular: https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr
değiller valla haksız yere ban yediğimi söylediğim tüm ticketlara otomatik mesaj atıp kapıyorlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı