Valorant 3.parti yazılım banı

Alpay76

Femtopat
Daha fazla  
Valorant 3.parti yazılım banı yedim 1 yıl önce 3 gün önce 1 ticket daha attım.
Bize ulaştığın için teşekkür ederim.

Merak etme, hesabındaki kısıtlaman ile ilgili inceleme en fazla 3 gün içinde tamamlayacağız. Talebin şu anda inceleme kuyruğunda ve ekibimiz yakında tüm incelemeleri yapacak.

Kısıtlama kaldırma talebin yapılan incelemeler sonunda haklı bulunursa, hesabındaki kısıtlamayı kaldıracağız diye cevap verdiler 2 defa daha ticket attım hepsine Blitzcrank bot cevap verdi hepside anında cevaplandı ve hiçbir geri dönüş almadım.

Merak etme, hesabındaki kısıtlaman ile ilgili inceleme en fazla 3 gün içinde tamamlayacağız. Talebin şu anda inceleme kuyruğunda ve ekibimiz yakında tüm incelemeleri yapacak.

Kısıtlama kaldırma talebin yapılan incelemeler sonunda haklı bulunursa, hesabındaki kısıtlamayı kaldıracağız diye cevap verdiler 2 defa daha ticket attım hepsine Blitzcrank bot cevap verdi hepside anında cevaplandı ve hiçbir geri dönüş almadım.

Umarım hiç açılmaz :). İyi sosyaller sizin gibiler yetti bize.

Umarım hiç açılmaz :). İyi sosyaller sizin gibiler yetti bize.

Ya ben mouse yüzünden ban yemiş insanım bir gün sizin başınızada gelince görürsünüz size iyi sosyaler.

Ne gibi bir yazılım kullandınız ?

Hile kullandıysanız, banınızın açılmaması normal kardeşim :D Discord'un arkada açık olması, Valorant'ta ban sebebi değil. Sizin mantığınıza göre Valorant oynarken arkada Discord açık bırakan herkes banlanmalıydı. Demek ki oyunun dengesine etki edecek bir hile kullandın ya da Vanguard arkada açıkken Vanguard'ın kötü olarak tespit edebileceği farklı bir yazılım açtın. İllaki hile kullanmana gerek yok, Vanguard açıkken arkada farklı bir hile programı açtıysan bu da banlanmana yetiyor. Vanguard affetmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı