Valorant 3550 VP veya üstü bıçak önerisi

Birinci önerim kelebek almaman, RGX kelebeği aldıktan sonra maksimum 1 hafta zevk alarak oynamışımdır. Onun dışında Kuronami no Yaiba, Xerofang, Onimaru Kunitsuna önerebilirim.
Ben gayet keyifle kullanıyorum,
 
Kuronami No Yaiba, Delipop Hançer, RGX Kelebek, Yağmacı Karambit, Yağmacı Hançer.

Yağmacı Karambit ve Hançer dışında hepsi bende var ve kullanıyorum; hepsi de gayet güzel, oyunun en iyi bıçakları listesine aday bıçaklar.

Kuronami No Yaiba, 5350 VP o yüzden tercih etmeyebilirsin çünkü 5350 VP'nin üstüne bir 1750 VP daha koysan 7100'lük set alabiliyorsun. Fevkaladenin fevkinde bir bıçak olsa da 5350 VP çok fazla (ben setle birlikte almıştım).
Delipop Hançer, alalı 8 ay falan oldu ama oyuna geldiğinden beri hastasıyım. Biraz, hatta biraz değil bayağı eskimiş olsa da bence hala çok iyi bir bıçak. 4350 VP fiyatı var.
RGX Kelebek, kullanmaya başlayalı neredeyse 2 yıl olacak ve hala seviyorum kendisini. Bıçağı sallarken (inceleme animasyonu) sürekli renk değiştirmesi, sallarken sağ veya sol tık basıp sallamayı durduğunda en son yanan rengin bıçakta kalması gibi detaylar müthiş, eğlenceli ve bir o kadar da güzel. 4350 VP fiyatı var.
Yağmacı Karambit, oyundaki karambitler genel olarak güzel olsalar da Yağmacı Karambit bunların en iyisi. Gerek renk seçenekleri, gerek sallarken, saldırırken ve dururken bıçağın ucundan yayılan duman; gerçekten çok güzel bir bıçak. Kuzenim kullanıyor. 4350 VP fiyatı var.
Yağmacı Hançer, söylediğim bıçaklar arasında bir liste yapacak olsam Yağmacı Hançeri en sona koyardım ama diğer bıçaklara göre fiyatı epey uygun. 3550 VP. Fiyatı bu şekilde olunca da yarın gece 3'te gelecek olan Gece Pazarında çıkma ihtimali de oluyor. Açıkçası hiç bıçağınız yoksa Yağmacı Hançer almanızı tavsiye etmem ama başka bıçaklarınız da varsa koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı