Çözüldü Valorant 4:3 çözünürlükte siyah bar yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xanser

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Merhaba. Valorant'ı 4:3 çözünürlüklere çektiğimde üst ve alt taraf siyah oluyor, oyun dikdörtgen gibi oluyor. Siyah barları silip tam ekranda nasıl oynarım? Örneğin. 1024x768.
İşlemci AMD. Ekran kartı NVIDIA.

Çözüm
Buradaki gibi yaptığına emin misin?
3. Parti uygulama kullanmadan ben yapıyorum gayet bir sorun yok. Ban da yemezsin.

• Aygıt yöneticisine git Monitörler kısmından monitörü devre dışı bırak.
Eki Görüntüle 2329685

• Oyuna gir, çözünürlüğünü pencereli tam ekran yapıp doldura bas ve uygula.

Eki Görüntüle 2329688

• Maça girdiğinde ve oyun yüklendiğinde ''Ekran Çözünürlüğünü Değiştir'' kısmından istediğin çözünürlüğü seç, oyuna geri dön istediğin çözünürlük olmuş olacak. Özel çözünürlük istiyorsan onu yapıp onu seçersin.

Eki Görüntüle 2329692

Ben 1080x1080 kullanıyorum.

• Oyun bittiğinde menüye dönerken native çözünürlüğe çekmen gerekiyor, daha sonra oyuna girdiğinde yine ayarlardan istediğin çözünürlüğü seç.
Buradaki gibi yaptığına emin misin?
3. Parti uygulama kullanmadan ben yapıyorum gayet bir sorun yok. Ban da yemezsin.

• Aygıt yöneticisine git Monitörler kısmından monitörü devre dışı bırak.
Eki Görüntüle 2329685

• Oyuna gir, çözünürlüğünü pencereli tam ekran yapıp doldura bas ve uygula.

Eki Görüntüle 2329688

• Maça girdiğinde ve oyun yüklendiğinde ''Ekran Çözünürlüğünü Değiştir'' kısmından istediğin çözünürlüğü seç, oyuna geri dön istediğin çözünürlük olmuş olacak. Özel çözünürlük istiyorsan onu yapıp onu seçersin.

Eki Görüntüle 2329692

Ben 1080x1080 kullanıyorum.

• Oyun bittiğinde menüye dönerken native çözünürlüğe çekmen gerekiyor, daha sonra oyuna girdiğinde yine ayarlardan istediğin çözünürlüğü seç.

Çözüm
Tam ekranda ama yine de siyah oluyor ve çözünürlük kısmında özel yazıyor ayarlattırmıyor çözünürlük.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı