Çözüldü Valorant 4:3 oynarken nasıl tam erkan kayıt alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kyzup

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : RTX 4050 105W
işlemci : AMD Ryzen 5 7535HS
Ram : 16GB
2 TB M.2 SSD
Meslek
Öğrenci
Selamlar, ben Valorant oyuncusuyum, 4:3 boyutunda oynuyorum, kayıt yapmak istiyorum ama ne OBS ne Experience işe yaramıyor, nasıl çözerim bu mekaniği? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Selamlar, ben Valorant oyuncusuyum, 4:3 boyutunda oynuyorum, kayıt yapmak istiyorum ama ne OBS ne Experience işe yaramıyor, nasıl çözerim bu mekaniği? Yardımcı olursanız sevinirim.
1738703364333.png

1738703391895.png

1738703424102.png

Son ekran görüntüsünün üst tarafında o sırada oyunun gözükücek. Tam olarak hangi ayarı seçmen gerekiyor hatırlamıyorum ama Çözünürlük kısmına oyunu oynadığın çözünürlüğü seçtikten sonra onayla yaparsan oyunun çözünürlüğünü otomatik yakalamaya başlar. Başka oyunlar için ayrıca bir oyun yakalama paneli açmanı tavsiye ederim. CS için bu kenarda kayıtlı kalsın.

Sen Valorant için demişsin fark etmiyor aynısı.
1738703364333.png

1738703391895.png

1738703424102.png

Son ekran görüntüsünün üst tarafında o sırada oyunun gözükücek. Tam olarak hangi ayarı seçmen gerekiyor hatırlamıyorum ama Çözünürlük kısmına oyunu oynadığın çözünürlüğü seçtikten sonra onayla yaparsan oyunun çözünürlüğünü otomatik yakalamaya başlar. Başka oyunlar için ayrıca bir oyun yakalama paneli açmanı tavsiye ederim. CS için bu kenarda kayıtlı kalsın.

Çözüm
Eki Görüntüle 2416398
Eki Görüntüle 2416399
Eki Görüntüle 2416400

Deniyorum ama oyun yakalama kısmında Valorant'ı seçtiğim zaman crash veriyor, onun çözümü var mı?

@GRKM DUMAN Tamam Hallettim çok teşekkür ederim yardımın için 😊

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı