İlginç. En son yaptıklarınızı düşünün durduk yere olcağını sanmıyorum. Son olarak şu videoya bir göz atın derim.Denedim yine olmadi
Dnedim yine olmadi
Valorant'ta FPS sabitleme kapalı, ekran V-Sync'de kapalı, normalde 300 FPS alırken ana menüde bile 60 alıyorum, sabitlenmiş, ne yapsam düzelir?
yine olmadı sildim tekrar yükledim yine aynıEkran kartı sürücüsünden kapatmanız lazım diye biliyorum. Ben öyle düzeltmiştim.
denedim olmadı1.Yöntem: Nvdia ekran kartın varsa panelden düşey senkronizasyonu kapat.
2.Yöntem: VALORANT kısayoluna sağ tıkla özellikler de sonradan uyumlulukdan 'Tam ekran iyilestirmelerini devre dışı bırak" seçeneğinin tikini aç.
Artık onlarda olmadıysa oyun içinde genel ayarlarda:
Pilde FPS'i Kısıtla - KAPALI
Pilde Azami FPS - 60.0
Menüde FPS'i Kısıtla - KAPALI
Menüde FPS'i Kısıtla - 144.0
Arka Planda FPS'i Kısıtla - AÇIK
Arka Planda Azami FPS - 30.0
FPS'i Her Zaman Kısıtla - KAPALI
FPS'i Her Zaman Azamide Tut - 60.0
bunları uygulayın.
Hocam biraz garip ama laptop kullanıyorsanız eğitim yerinde adaptörün fişini laptopdan çıkarın ve tam tersini yapın değişiyor mu?denedim olmadı
Yok olmuyor ayniHocam biraz garip ama laptop kullanıyorsanız eğitim yerinde adaptörün fişini laptopdan çıkarın ve tam tersini yapın değişiyor mu?
Windows+shift+ctrl+b deneYok olmuyor ayni
Dnedim yine olmadiWindows+shift+ctrl+b dene
İlginç. En son yaptıklarınızı düşünün durduk yere olcağını sanmıyorum. Son olarak şu videoya bir göz atın derim.Denedim yine olmadi
Dnedim yine olmadi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.