Çözüldü Valorant 60 Hz gibi hissettiriyor ve takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DepWeb

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceden olmuyordu fakat son 15 gündür Valorant 60 Hz gibi hissettiriyor ve takılıyor (gözle görülür bayağı bağırıyor oyun, ben takılıyorum diye). FPS hep 240, drop asla yok, 220-240 arası gidip gidip geliyor. Bu olay sadece Valorant'ta oluyor, CS2 gibi CPU tüketen başka oyunlarda olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX7700 XT 12 GB i514400F artı olarak Poligon'da durduğu yerde droneler uçuyor etrafında onlarda kasma falan yok ama mouseyle sağ sol aşağıya yukarı ( oynamadığı zaman bir problem yok yani) yaptığında takılmalar oluyormuş.

Mouse ile alakası olabilir o zaman hocam mouse Hz değeri yükse düşürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitorden olsa CS2'de de olurdu diye umuyorum yeni aldı arkadaş.

Oldu teşekkürler hocam peki neden olur bunu kapatınca çözüldü?

FPS'i yükseltme amaçlı yapılan bir şey ama düzgün çalışmıyor işte AMD şaşırtmadı yine.

FPS'i yükseltme amaçlı yapılan bir şey ama düzgün çalışmıyor işte AMD şaşırtmadı yine.

Açıkçası aynı ekran kartından bende de var (ben aldırdım ona) fakat böyle bir sorun yaşamıyordum driveri güncel olmayabilir mi? Ama olmasaydı softwareyede giremezdi galiba

Açıkçası aynı ekran kartından bende de var (ben aldırdım ona) fakat böyle bir sorun yaşamıyordum driveri güncel olmayabilir mi? Ama olmasaydı softwareyede giremezdi galiba
Olabilir hocam, yeni güncel sürümde çözülmüş olabilir bu sorun. Bir de rekabetçi tarzı oyunlarda açılacak bir ayar değil önermem, FPS’i artırıyor, bir yandan gecikmeyi yükseltiyor, yani gerçek FPS değil aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı