Çözüldü Valorant açarken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MEYK025

Picopat
Daha fazla  
Valorant'ı yaklaşık 6 aydır oynuyorum sıkıntısız bir şekilde ama bugün açmayı denerken mavi ekran hatası aldım. Birçok defa hatayı Google'da aratıp çözüm aramaya çalıştım lakin pek çözüm bulamadım. Technopat Sosyal'de yani burada baktım ki kişinin dosyalarına bakarak çözüm buluyormuşsunuz ve Avast'ı falan kaldırın yazılmıştı ama ben o tür programlar da kullanmıyorum. Sorunum neden kaynaklı olabilir?

...ve Avast'ı falan kaldırın yazılmıştı...
Dosya içeriğinde görünene göre bunlar değişebilir.

Analiz için minidump dosyalarını paylaşın.

Ayrıca Valorant kaynaklı art arda 2 adet mavi ekran konusu açıldı. Güncelleme kaynaklı olabilir. Yine de dosyayı paylaşmanızda yarar var.

Dosya içeriğinde görünene göre bunlar değişebilir.

Analiz için minidump dosyalarını paylaşın.

Ayrıca Valorant kaynaklı art arda 2 adet mavi ekran konusu açıldı. Güncelleme kaynaklı olabilir. Yine de dosyayı paylaşmanızda yarar var.
Minidump.rar buyurun.

Dosyalardan pek bir şey çıkaramadım maalesef.
Kaspersky zaten kaldırılı ama Comodo'yu kaldırarak deneyeyim. Bir de Core Performance Boost'u nasıl açacağım?

Sağ olun.
BIOS'ta açma seçeneği yok. Ya Auto, ya da disable seçenekleri var.
Dosyalardan pek bir şey çıkaramadım maalesef.
Ama sağ olun yine de oldu. Teşekkür ederim, sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı