Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Valorant açılınca mavi ekran alıyorum.
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #11 Assecreed dedi: Windows sürümünüz eski güncelleyiniz. Sorun disk kaynaklı değil. Sadece Vanguard sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncelleye bilirim Assecreed dedi: Windows sürümünüz eski güncelleyiniz. Sorun disk kaynaklı değil. Sadece Vanguard sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Windows sürümünüz eski güncelleyiniz. Sorun disk kaynaklı değil. Sadece Vanguard sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl güncelleye bilirim Assecreed dedi: Windows sürümünüz eski güncelleyiniz. Sorun disk kaynaklı değil. Sadece Vanguard sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla...
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #12 Windows update ile güncelleyebilirsiniz. Windows'un sitesinden güncellemeyi yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmadı format atarsınız. Artı 0 Eksi
Windows update ile güncelleyebilirsiniz. Windows'un sitesinden güncellemeyi yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmadı format atarsınız.
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #13 Assecreed dedi: Windows update ile güncelleyebilirsiniz. Windows'un sitesinden güncellemeyi yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmadı format atarsınız. Genişletmek için tıkla... (0x80070424) bu hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Windows update ile güncelleyebilirsiniz. Windows'un sitesinden güncellemeyi yüklemeyi deneyebilirsiniz. Olmadı format atarsınız. Genişletmek için tıkla... (0x80070424) bu hatayı alıyorum
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #14 Windows'un sitesinden güncellemeyi indirmeyi deneyin. Olmadı format atarsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #15 Assecreed dedi: Windows'un sitesinden güncellemeyi indirmeyi deneyin. Olmadı format atarsınız. Genişletmek için tıkla... Format atınca düzelmedi Assecreed dedi: Windows'un sitesinden güncellemeyi indirmeyi deneyin. Olmadı format atarsınız. Genişletmek için tıkla... İndirme linkini atar mısın h Son düzenleme: 27 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Windows'un sitesinden güncellemeyi indirmeyi deneyin. Olmadı format atarsınız. Genişletmek için tıkla... Format atınca düzelmedi Assecreed dedi: Windows'un sitesinden güncellemeyi indirmeyi deneyin. Olmadı format atarsınız. Genişletmek için tıkla... İndirme linkini atar mısın h
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #16 Buradan upgrade asistanını indirebilirsiniz. Windows 10'u indirin Artı 0 Eksi
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #17 Assecreed dedi: Buradan upgrade asistanını indirebilirsiniz. Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... Bayadır bekliyorum %92 de kaldı Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Buradan upgrade asistanını indirebilirsiniz. Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... Bayadır bekliyorum %92 de kaldı
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #18 Yagizrealtr dedi: Bayadır bekliyorum %92 de kaldı. Genişletmek için tıkla... Bazen uzun sürebiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #19 Assecreed dedi: Bazen uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Assecreed dedi: Bazen uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra sorun kesin çözülür değil mi? Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Bazen uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Assecreed dedi: Bazen uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra sorun kesin çözülür değil mi?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #20 Yagizrealtr dedi: Kurduktan sonra sorun kesin çözülür değil mi? Genişletmek için tıkla... Çözülür. Çözülmezse Vanguard'ı tekrar silip denersiniz. Olmadı dosyaları yine paylaşırsınız. Artı 0 Eksi
Yagizrealtr dedi: Kurduktan sonra sorun kesin çözülür değil mi? Genişletmek için tıkla... Çözülür. Çözülmezse Vanguard'ı tekrar silip denersiniz. Olmadı dosyaları yine paylaşırsınız.