Valorant açılınca mavi ekran hatası

Yeni bir ISO ile formatlamanız lazım. 20H2 sürümü olacak.
Bunun için yanlış bilmiyorsam 8gb veya üstü usb olması lazım değil mi ? bende 8 gb lik usb var windows 10 iso dosyasını nerden indirebilirim
Bunun için yanlış bilmiyorsam 8 GB veya üstü USB olması lazım değil mi? Bende 8 GB'lik USB var Windows 10 ISO dosyasını nereden indirebilirim?

USB belleğe Windows 10'u kurduktan sonra ne yapmalıyım?

8GB veya üstü USB olması lazım değil mi?
Evet sizinki de yetiyor.
Bu konudan indirebilirsiniz. Ne yapacağınız ile ilgili videolar da var.

Evet sizinki de yetiyor.
Bu konudan indirebilirsiniz. Ne yapacağınız ile ilgili videolar da var.

Ben bu konuları tam anlamıyorum indirdikten sonra ISO dosyasını Rufus dosyasıyla USB'ye yazdırdıktan sonra ne yapacağız? Direk açtığımızda kendi PC'yi resetliyip Windows 10'u tekrardan mı kuracak?
Ben bu konuları tam anlamıyorum indirdikten sonra ISO dosyasını Rufus dosyasıyla USB'ye yazdırdıktan sonra ne yapacağız? Direk açtığımızda kendi PC'yi resetliyip Windows 10'u tekrardan mı kuracak?

Bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın

Bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın

İniyor az kaldı

Son düzenleme:
ISO dosyasını Rufus dosyasıyla USB'ye yazdırdıktan sonra ne yapacağız?
Sistemi yeniden başlatıp boot menüsüne girip USB'yi seçeceksiniz. Sonra ondan açtığınız zaman kurulum ekranı gelecek. Oralar kolay. Windows kurulduktan sonra sistemi yeniden başlatmanı isteyecek burada USB'yi çıkaracaksınız. Sonra kişiselleştirme ekranı gelip bitireceksiniz.

Sistemi yeniden başlatıp Boot menüsüne girip USB'yi seçeceksiniz. Sonra ondan açtığınız zaman kurulum ekranı gelecek. Oralar kolay. Windows kurulduktan sonra sistemi yeniden başlatmanı isteyecek burada USB'yi çıkaracaksınız. Sonra kişiselleştirme ekranı gelip bitireceksiniz.

Boot menüsüne nasıl gireceğiz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı