Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Valorant açılınca mavi ekran alıyorum.
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #21 Assecreed dedi: Çözülür. Çözülmezse Vanguard'ı tekrar silip denersiniz. Olmadı dosyaları yine paylaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Assecreed dedi: Çözülür. Çözülmezse Vanguard'ı tekrar silip denersiniz. Olmadı dosyaları yine paylaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 saattir 99 da kaldı normal mi ? Son düzenleme: 27 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Çözülür. Çözülmezse Vanguard'ı tekrar silip denersiniz. Olmadı dosyaları yine paylaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Assecreed dedi: Çözülür. Çözülmezse Vanguard'ı tekrar silip denersiniz. Olmadı dosyaları yine paylaşırsınız. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 saattir 99 da kaldı normal mi ?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #22 Yagizrealtr dedi: Yaklaşık 1 saattir 99 da kaldı normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu normallikten çıkıyor. Arka planda çok işlem yaptınız mı ve uygulama diski kullanıyor mu? Son düzenleme: 27 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Yagizrealtr dedi: Yaklaşık 1 saattir 99 da kaldı normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu normallikten çıkıyor. Arka planda çok işlem yaptınız mı ve uygulama diski kullanıyor mu?
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #23 Assecreed dedi: Bu normallikten çıkıyor. Arka planda çok işlem yaptınız mı ve uygulama diski kullanıyor mu Genişletmek için tıkla... WhatsApp daydım bide video izledim başka bişey yapmadım Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Bu normallikten çıkıyor. Arka planda çok işlem yaptınız mı ve uygulama diski kullanıyor mu Genişletmek için tıkla... WhatsApp daydım bide video izledim başka bişey yapmadım
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #24 Benim eski PC dede böyle yapıyordu yeni PC aldım düzelde Windows 10 güncellemede %80 de kalıyordu. Artı 0 Eksi
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #25 Assecreed dedi: Bu normallikten çıkıyor. Arka planda çok işlem yaptınız mı ve uygulama diski kullanıyor mu Genişletmek için tıkla... Disk i kullanıp kullanmadığına nasıl bakacağım Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Bu normallikten çıkıyor. Arka planda çok işlem yaptınız mı ve uygulama diski kullanıyor mu Genişletmek için tıkla... Disk i kullanıp kullanmadığına nasıl bakacağım
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #26 Yagizrealtr dedi: Disk'i kullanıp kullanmadığına nasıl bakacağım? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden. Artı 0 Eksi
Yagizrealtr dedi: Disk'i kullanıp kullanmadığına nasıl bakacağım? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden.
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #27 Assecreed dedi: Görev yöneticisinden. Genişletmek için tıkla... Yagizrealtr dedi: Genişletmek için tıkla... işaretli olan Windows 10 güncelleştirme yardımcısı Yagizrealtr dedi: işaretli olan Windows 10 güncelleştirme yardımcısı Genişletmek için tıkla... Sorun var mı ? Son düzenleme: 27 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Görev yöneticisinden. Genişletmek için tıkla... Yagizrealtr dedi: Genişletmek için tıkla... işaretli olan Windows 10 güncelleştirme yardımcısı Yagizrealtr dedi: işaretli olan Windows 10 güncelleştirme yardımcısı Genişletmek için tıkla... Sorun var mı ?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #28 Ben güncelleme yaparken diski çok kullanıyordu sizde bir sorun var gibi. Format attım demiştiniz çalıştırı açıp winver yazıp gelen ekranı paylaşınız. Artı 0 Eksi
Ben güncelleme yaparken diski çok kullanıyordu sizde bir sorun var gibi. Format attım demiştiniz çalıştırı açıp winver yazıp gelen ekranı paylaşınız.
KS KS Yagizrealtr Femtopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #29 Assecreed dedi: Ben güncelleme yaparken diski çok kullanıyordu sizde bir sorun var gibi. Format attım demiştiniz çalıştırı açıp winver yazıp gelen ekranı paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Format atmadım önceden bu sorun için format atmıştım çok kez ama sorun düzelmemişti Assecreed dedi: Ben güncelleme yaparken diski çok kullanıyordu sizde bir sorun var gibi. Format attım demiştiniz çalıştırı açıp winver yazıp gelen ekranı paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Yagizrealtr dedi: Format atmadım önceden bu sorun için format atmıştım çok kez ama sorun düzelmemişti Genişletmek için tıkla... Windows+R ye basıp winver yazdım sonuç bu Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Ben güncelleme yaparken diski çok kullanıyordu sizde bir sorun var gibi. Format attım demiştiniz çalıştırı açıp winver yazıp gelen ekranı paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Format atmadım önceden bu sorun için format atmıştım çok kez ama sorun düzelmemişti Assecreed dedi: Ben güncelleme yaparken diski çok kullanıyordu sizde bir sorun var gibi. Format attım demiştiniz çalıştırı açıp winver yazıp gelen ekranı paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Yagizrealtr dedi: Format atmadım önceden bu sorun için format atmıştım çok kez ama sorun düzelmemişti Genişletmek için tıkla... Windows+R ye basıp winver yazdım sonuç bu
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #30 Yagizrealtr dedi: Format atmadım önceden bu sorun için format atmıştım çok kez ama sorun düzelmemişti. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm ile formatladığınız için düzelmiyor olabilir. Artı 0 Eksi
Yagizrealtr dedi: Format atmadım önceden bu sorun için format atmıştım çok kez ama sorun düzelmemişti. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm ile formatladığınız için düzelmiyor olabilir.