Çözüldü Valorant açılırken bilgisayar kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

llyastsn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Valorant'a giriş yaparken Riot Games yazısı geldikten sonra siyah ekran verip bilgisayar kapanıyor. Güncellemeden önce hiç böyle bir şey olmamıştı. CS:GO vb. oyunlarda denedim, hiçbirinde sıkıntı yok. Bilen varsa cevabını yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Sorunun çözümü:

Bilgisayarınızda 360 Total Security güvenlik uygulaması varsa Program ekle/kaldır bölümünden uygulamayı tamamen siliyorsunuz. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp Valorant'a girebilirsiniz.

İyi oyunlar :)
1602720237517.png

Olay görüntüleyicisinde böyle bir hata alıyorum. 14.10.2020 21.53 ile başlayıp sonrasında yukarı doğru devam eden hataların hepsi valoranta girmeye çalıştığımda olan hataları gösteriyor.

Bir çok kişide aynı anda, aynı güncellemeden sonra olmasını kendi sistemime bağlamıyorum muhtemelen oyun ile nvidia sürücüleri arasında yine bir uyumsuzluk ortaya çıktı ve bundan kaynaklanıyor. Neyse biraz bekleyelim bakalım

Edit: Valorant discord kanalında ve reddit üzerinden okuduğum kadarıyla problem bir çok oyuncuda varmış şu anda, sanırım düzelmesini bekleyeceğiz.

Son düzenleme:
Sorununuzu kendiniz söylemiş olabilirsiniz. Oyuna girerken HD Graphics seçili olduğundan emin olun. Belki bozulan karttan açmaya çalışıyordur ve bilgisayar reset atıyordur.
Evet ben de böyle birşey olabileceği yönündeyim.
Ama ekan kartının devre dışı olduğunu söylüyorsunuz.
i5 işlemci 8 GB RAM ekran kartı bozuldu devre dışı
Ekran kartı devre dışı olsa da nvidia yazılımı varsayılan olarak ekran kartıyla çalıştırıyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı