Çözüldü Valorant açılırken bilgisayar kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

llyastsn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Valorant'a giriş yaparken Riot Games yazısı geldikten sonra siyah ekran verip bilgisayar kapanıyor. Güncellemeden önce hiç böyle bir şey olmamıştı. CS:GO vb. oyunlarda denedim, hiçbirinde sıkıntı yok. Bilen varsa cevabını yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Sorunun çözümü:

Bilgisayarınızda 360 Total Security güvenlik uygulaması varsa Program ekle/kaldır bölümünden uygulamayı tamamen siliyorsunuz. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp Valorant'a girebilirsiniz.

İyi oyunlar :)
Aynı Sorun Bende de Var Güncelleme öncesi güzel oynuyordum güncelleme bozdu Sistemim Nvidia Geforce 840 M İntel Hd Grapics 4600
Aynı Sorun Bende de Var Güncelleme öncesi güzel oynuyordum güncelleme bozdu Sistemim Nvidia Geforce 840 M İntel Hd Grapics 4600

Sorunun çözümünü bulan var mı? Veya Riot falan bir açıklama yaptımı.
Ben RiotGames a Ticket Attım Şu Cevabı Aldım Ama Sorunum Halen Devam Ediyor

Selamlar ^,^

Bize ulaştığın için teşekkürler. :) Senin de farkettiğin gibi bugün öğle saatlerinde istemci üzerinde bir takım sorunlar ortaya çıktı.

Oyuncuların lobi oluşturmasında, maç aramasında, arkadaş listesini görmesinde, mağaza üzerinde satın alım yapmasında ve oturum açması sırasında bazı hatalarla karşılaştığını fark ettik. Ekip arkadaşlarım hemen sorunu tespit edip kısa sürede çözdüler bile. Ayrıca bu sorunun tekrar yaşanmaması için ise gerekli önlemleri de aldılar. Yani bu sorunla tekrar karşılaşmayacağından emin olabilirsin. ^^

Yaşanan sorunu en kısa sürede çözebilmemiz için bize haber vermen çok güzel bir şey. Bu düşünceli ve samimi tutumun için teşekkür ederim ♥

Kendine iyi bak. ^^

Sorunun çözümü:

Bilgisayarınızda 360 Total Security güvenlik uygulaması varsa Program ekle/kaldır bölümünden uygulamayı tamamen siliyorsunuz. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp Valorant'a girebilirsiniz.

Çözüm
Sorunun çözümü:

Bilgisayarınızda 360 Total Security güvenlik uygulaması varsa program ekle/kaldır bölümünden uygulamayı tamamen siliyorsunuz. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp Valorant'a girebilirsiniz.

Valorant mi düzeltti emin değilim ama 360 Total Security uygulamasını silince oyun açıldı çok teşekkür ederim.

Hala düzeltmedi hocam.

Sorunun çözümü 360 Total Security programını bilgisayarınızdan silmektir.

Mesajı sorun çözümü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Keyifli oyunlar diliyorum

Merhaba arkadaşlar, Valorant'a giriş yaparken Riot Games yazısı geldikten sonra siyah ekran verip bilgisayar kapanıyor. Güncellemeden önce hiç böyle bir şey olmamıştı. CS:GO vb. oyunlarda denedim, hiçbirinde sıkıntı yok. Bilen varsa cevabını yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
bendede oluyor ya bi çözüm bulamadim

Çözebilen var mı? Aynı sorunu arkadaşımda yaşıyor ve daha dün oynayabiliyordu.
Bilgisayarında 360 TS falan da yüklü değil diğer hiçbir oyunda da bu hata ile karşılaşmıyor.

Çözebilen var mı? Aynı sorunu arkadaşımda yaşıyor ve daha dün oynayabiliyordu.
Bilgisayarında 360 TS falan da yüklü değil diğer hiçbir oyunda da bu hata ile karşılaşmıyor.

Windows 11'de de bilgisayar kapanıyor. DDR5 bilgisayar topladık Valorant'ı açınca bilgisayar kapanıyor, başka oyunlarda da olmadı. 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı