Çözüldü Valorant açılırken sistem mavi ekran veriyor

• Konuyu başlatan YPR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 276
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YPR

Decapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bu sabah Valorant'ı açmak istediğimde anında mavi ekran alıyorum. Birçok yol denedim fakat bir işe yaramadı. Oyuna dün akşam girebilirken şu an giremiyorum. Mavi ekranda hata olarak vgk.sys ve KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED yazıyor. İyi günler.

Çözüm
Bende de aynı sıkıntı var Vanguard'ı ve oyunu defalarca silip yükledim siz bilet oluşturmuşsunuz sorununuz çözüldü mü?

Kendim çözdüm sorunu. Windows ayarlardan çekirdekle ilgili bir ayar vardı onunla çözdüm. İngiliz bir forumda gördüm bir daha bulablrsem bakayım.

Kendim çözdüm sorunu. Windows ayarlardan çekirdekle ilgili bir ayar vardı onunla çözdüm. İngiliz bir forumda gördüm bir daha bulablrsem bakayım.

Buldum. Windows Core Isolation'u (Türkçesini unuttum PC'ye şu an erişemiyorum) kapatarak ben sorunu çözmüştüm. Fakat sizde de farklı bir sorundan kaynaklı olmuş olabilir. Attığım tickette ilgilenemiyoruz şu genel ayarları yapın gibi saçma bir dönüş yaptılar boşa açmayın.
Merhaba.

Sorun Vanguard kaynaklı gibi görünüyor ancak net tespit için Minidump dökümlerine ihtiyaç var.
Rehberi takip ederek eğer oluştuysa Minidump dökümlerini bizlerle paylaşabilir misiniz?

Tabii ki hemen atıyorum. Vanguardı birçok kez silip yükledim fakat bir işe yaramadı.

Yüklenen dosyalar, izin verilen uzantıda değildir. İzin verilen uzantılar: .txt, .PDF, .PNG, .JPG, .JPEG, .jpe, .GIF. Diyor nasıl ZIP atabilirim?

Tabii ki hemen atıyorum. Vanguard'ı birçok kez silip yükledim fakat bir işe yaramadı.
Anti-Cheat motorları Ring0 yani çekirdek düzeyinde çalıştıklarından dolayı en ufak bir terslikte çekirdeğe etkisi olmaması adına sistem hata verir.

Yüklenen dosyalar, izin verilen uzantıda değildir. İzin verilen uzantılar: .txt, .PDF, .PNG, .JPG, .JPEG, .jpe, .GIF. Diyor nasıl ZIP atabilirim?
Direkt buraya atmaya çalıştığınızda hata alırsınız. Size gönderdiğim linkte OneDrive, Google Drive, Dropbox gibi bulut platformlarının linkleri var.
Rehberi takip ederek bu platformlar üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Anti-Cheat motorları Ring0 yani çekirdek düzeyinde çalıştıklarından dolayı en ufak bir terslikte çekirdeğe etkisi olmaması adına sistem hata verir.

Direkt buraya atmaya çalıştığınızda hata alırsınız. Size gönderdiğim linkte OneDrive, Google Drive, Dropbox gibi bulut platformlarının linkleri var.
Rehberi takip ederek bu platformlar üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Teşekkürler şimdi yolladım.

Teşekkürler şimdi yolladım.
Merhaba yeniden.

Sorun net şekilde Vanguard kaynaklı oluşmuş.
Yukarıda da belirttiğim gibi bu tip Anti-Cheat motorları çekirdek düzeyine yakın çalıştığından hataya meyillidir.
Vanguard'ın silinmesi işe yaramadıysa bu durumu Riot'a bilet (ticket) oluşturarak bildirin.

Güncellemeleri varsa yapın.

Artı -1 Eksi
Merhaba yeniden.

Sorun net şekilde Vanguard kaynaklı oluşmuş.
Yukarıda da belirttiğim gibi bu tip anti-cheat motorları çekirdek düzeyine yakın çalıştığından hataya meyillidir.
Vanguard'ın silinmesi işe yaramadıysa bu durumu Riot'a bilet (ticket) oluşturarak bildirin.

Güncellemeleri varsa yapın.

Çok teşekkürler. Bilet oluşturdum. İşin garip kısmı birkaç saat önce açılan oyunun sabah açılmaması. 😀

Çok teşekkürler. Bilet oluşturdum. İşin garip kısmı birkaç saat önce açılan oyunun sabah açılmaması. 😀
Rica ederim ne demek.

Valorant'ı şahsen ben de anlamakta zorlanıyorum. Çok değişik bir motoru var :)

Bende de aynı sıkıntı var Vanguard'ı ve oyunu defalarca silip yükledim siz bilet oluşturmuşsunuz sorununuz çözüldü mü?

Buldum. Windows Core Isolation'u (Türkçesini unuttum PC'ye şu an erişemiyorum) kapatarak ben sorunu çözmüştüm. Fakat sizde de farklı bir sorundan kaynaklı olmuş olabilir. Attığım tickette ilgilenemiyoruz şu genel ayarları yapın gibi saçma bir dönüş yaptılar boşa açmayın.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı