Valorant'ı sitesinden indirim kurmak için Install VALORANT.exe'ye tıkladığımda 'Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı.' hatasını alıyorum. Bunun için Process Monitor'de hata raporu aldım ve dropbox'a yükledim. İncelenmesi için buraya bırakıyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Drop düşürdüğüm bir hesabım vardı. Eski sistemde oynuyordum. Dün yeni sisteme geçtim, oyunları yüklerken onu da yükleyeyim demiştim fakat 'Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı.' hatasını alıyorum. Kafama takılan nokta bu.
Drop düşürdüğüm bir hesabım vardı. Eski sistemde oynuyordum. Dün yeni sisteme geçtim, oyunları yüklerken onu da yükleyeyim demiştim fakat 'Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı.' hatasını alıyorum. Kafama takılan nokta bu.
Hocam eğer diğer Visual C++ yazılımları eksik değilse ve DirectX yazılımı yüklü değilse çok yüksek bir ihtimalle sorun Valorant kaynaklı. İsterseniz oyun çıkana kadar 1-2 gün bekleyin ve tekrar deneyin. Eğer yine aynı sorunla karşılaşırsanız yeni konu açın.
Hocam eğer diğer Visual C++ yazılımları eksik değilse ve DirectX yazılımı yüklü değilse çok yüksek bir ihtimalle sorun Valorant kaynaklı. İsterseniz oyun çıkana kadar 1-2 gün bekleyin ve tekrar deneyin. Eğer yine aynı sorunla karşılaşırsanız yeni konu açın.
dxdiag'tan baktığımda DirectX sürümünün DirectX 12 olduğunu görüyorum. Oyunun çıkmasını beklemekte fayda var o zaman. Teşekkür ederim yardımların için.