Valorant açılmıyor

mustaflix

Femtopat
Daha fazla  
Valorant'ı eskiden silmiştim ve geri yükledim şu an, oyunu yükleyip açmaya çalışıyorum fakat açmaya çalıştığımda görev yöneticisinde açık gözüküyor ama oyun açlımıyor. Riot'u sil yükle yaptım yine de olmuyor, nasıl çözebilirim?

Windows tuşuna bastığınızda ara kısmına "Valorant" yazdığınızda herhangi bir dosya, exe, uygulama yani Valorant'a dair hiçbir şey var mı?

MSI Afterburner ve RTSS kullanıyorsunuz muhtemelen. Bu yazılımları kapatıp öyle açın oyunu.
yok kullanmıyorum.

Windows tuşuna bastığınızda ara kısmına "Valorant" yazdığınızda herhangi bir dosya, exe, uygulama yani Valorant'a dair hiçbir şey var mı?
daha önceden silmiştim geri yükledim silip bakacam şimdi

@mustaflix Emin misiniz? Şöyle bir konunuz var.

Sonradan kullanmayı bıraktıysanız ayrı tabii. Öyleyse Process Monitor raporu paylaşın, bir de öyle bakalım.

@mustaflix Emin misiniz? Şöyle bir konunuz var.

Sonradan kullanmayı bıraktıysanız ayrı tabii. Öyleyse Process Monitor raporu paylaşın, bir de öyle bakalım.

eski pc de kullanıyodum şuanda bu bilgisayara hiç yüklemedim

evet gözüküyor

Valorant'a dair her şeyi silin, ben çözümü o şekilde buldum bende de açılmıyordu. Ama belki yine açılmıyabilir sadece bir ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı