Valorant Ağ Sorunu

Zorzanaat

Kilopat
Makaleler
6
Arkadaşlar 2 gündür bu hatayı alıyorum resmen oyun oynatmıyor. Oyunu zaten pek sevmiyorum ısınamadım şimdi temelli soğudum. Ping ve FPS değerlerim normal olmasına rağmen bununla uğraşıyorum. PİNG 10, FPS 70 ama aniden bu hatalar karşıma çıkıyor ve oyun donuyor. Bu hatadan kaynaklanan donmadan dolayı mermi atıyorum sonradan gidiyor ya da adam beni vurmuş oluyor.

1626806784410.png

Arkadaşlar 2 gündür bu hatayı alıyorum resmen oyun oynatmıyor. Oyunu zaten pek sevmiyorum ısınamadım şimdi temelli soğudum. Ping ve FPS değerlerim normal olmasına rağmen bununla uğraşıyorum. PİNG 10, FPS 70 ama aniden bu hatalar karşıma çıkıyor ve oyun donuyor. Bu hatadan kaynaklanan donmadan dolayı mermi atıyorum sonradan gidiyor ya da adam beni vurmuş oluyor.

Eki Görüntüle 1113777
TR serverleri sıkıntılı. Bide bayram 1 haftada düzelir

Büyük ihtimal Valorant'ta bazı maplerde FPS çok düşüyor demek istediğim haritaların bazı bölgeleri. O yüzden o uyarı çıkıyor. FPS monitörun Hz değerin sabitleyin uyarı çıkmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı