Valorant aim bozulması

koXahar

Decapat
Katılım
16 Ağustos 2019
Mesajlar
441
Çözümler
3
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda ne problem var bilmiyorum ama aim'im ciddi manada bozuk. Eskiden one tap oynardım rahat bir şekilde cross'umu kafaya koyabiliyordum. Bu aralar hem oyun içi oynayış tarzım hem de aimim bozuldu. Modum cidden düştü şuan rankım Plat1 fakat Silver ranklarla oynarken bile vuramamaya başladım. Sebebi ne olabilir? Aim geliştirmek için hatta toparlamak için ne yapmam gerekiyor. Valorant koçluk siteleri gördüm de ne kadar güvenilir ne kadar doğru bilemedim ve size danışmak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
 
Valorant ciddi manada bir müddet sonra mide bulandırıcı bir hal almaya başlıyor. Eskiden diamonda kadar kasıp oynadığım oyunun şimdi videosunu bile görmek istemiyorum. Biraz ara vermeyi deneyin. Başka oyunlara yönelin.
 
Sık oynuyorsan 1 2 gün bile ara vermek geri geldiğinde seni canavar yapıyor gerçekten. Ben de duymuştum da alakasız sandım ama cidden işe yarıyor. Onun dışında üst üste maçlar girmek yerine poligonda müzik açıp one tap alıştırması yapabilirsin.
 
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda ne problem var bilmiyorum ama Aim'im ciddi manada bozuk. Eskiden One tap oynardım rahat bir şekilde Cross'umu kafaya koyabiliyordum. Bu aralar hem oyun içi oynayış tarzım hem de aimim bozuldu. Modum cidden düştü şu an rankım plat1 fakat Silver ranklarla oynarken bile vuramamaya başladım. Sebebi ne olabilir? Aim geliştirmek için hatta toparlamak için ne yapmam gerekiyor. Valorant koçluk siteleri gördüm de ne kadar güvenilir ne kadar doğru bilemedim ve size danışmak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Kanka bende de olmuştu bir ara arkadaşlarımla oynarken plat eloda 40 50 vurduğum oluyordu maçı kaybedince modum ayrı bir düşüyordu. Dia immo arası kendi eloma gittiğimde 20 25 de takılı kalıyordum bu da maç kazanmaya yetmiyordu sonradan sonraya bende de bu durum oldu Silver eloda 5 vurarak maç kaybettim ama zamanla anladım ki oyun mental oyunu kanka eskiden en ufak şeye bile tilt olurken artık arkaya beni rahatlatan bir müzik açıp keyfime bakıyorum ve modum yükseldikçe de daha fazla vuruyorum. Eğer pren falan varsa ve onla oynarken ara ara zevk alıyorsan kendin oyna sana tavsiyem. Bu koç meseleleri de hikaye bulaşma onlara. Aç şarkı gir Valorant DM oyna 2 3 saat sonrasında aimin god seviyesine çıkar zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı