Valorant aim bozulması

Valorant ciddi manada bir müddet sonra mide bulandırıcı bir hal almaya başlıyor. Eskiden diamonda kadar kasıp oynadığım oyunun şimdi videosunu bile görmek istemiyorum. Biraz ara vermeyi deneyin. Başka oyunlara yönelin.
Gerçekten de öyle oyundaki saçmalıklar da eklenince iyi insan soğuyor oyundan. Stabil bir hal alması için oyunun baya uzun bir yolu var bence. Böyle gitmeye devam ederse bilinçli oyuncular yavaş yavaş çekilmeye başlar bu oyundan sadece çocuk kitle kalır.
Riot LoL deki başarısını FPS türüne yansıtamadı maalesef şahsi düşüncem.
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda ne problem var bilmiyorum ama aim'im ciddi manada bozuk. Eskiden one tap oynardım rahat bir şekilde cross'umu kafaya koyabiliyordum. Bu aralar hem oyun içi oynayış tarzım hem de aimim bozuldu. Modum cidden düştü şuan rankım Plat1 fakat Silver ranklarla oynarken bile vuramamaya başladım. Sebebi ne olabilir? Aim geliştirmek için hatta toparlamak için ne yapmam gerekiyor. Valorant koçluk siteleri gördüm de ne kadar güvenilir ne kadar doğru bilemedim ve size danışmak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Tavsiyem oyunun poligonu Aim düzeltme konusunda başarılı. Botlarla alıştırma yap ayrıca havada duran hedef tahtalarına flick shot atarak aim düzeltebilirsin.
 

Geri
Yukarı