Valorant aim geliştirme için Aim Lab'ın yeri ne kadar önemlidir?

polS

Picopat
Katılım
14 Kasım 2021
Mesajlar
199
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben Aim Lab ile yapmak istemiyorum. Sırf ölüm kalım maçı ve poligon ile antrenman yapmak istiyorum. Sizce böyle yaparak bir gelişme görebilir miyim? Aim Lab olmadan.
 
O program hiçbir işe yaramıyor. 2 hafta boyunca CS için her gün belirli bir rutin çerçevesinde kullandım ve 0 gelişme. Rutin ise çöp değildi ScreaM'ın rutiniydi.

Bence bir oyunda iyileşmenin yolu o oyunun oyun motoruyla pratik yapmak.

Diğer 3. parti antrenman programları pazarlama taktiğinden başkası değil.
 
Aim Lab bence gereksiz bir program. Sonuçta oradaki fizik ile oyundaki fizik farklı. Ölüm kalım ve poligon gayet yeterlidir.
 
Ben gündelik PC kullanımımı Valorant'taki ayarlar ile aynı DPI'da kullanmaya özen gösteriyorum. Masaüstü ayrı oyun ayrı DPI'da olunca elim sürekli farka alışamıyor. Ayrıca her oyundan önce 3 ölüm kalım savaşını 3 sıkça kullandığım silahla başlayıp bitiriyorum. En güzel ısınma bu bence.

Arkadaşların oyun dinamikleri konusunda bahsettikleri doğru bence. Aimlab'de sağladığım başarı oyuna yansıyamıyor maalesef bende de. Bol bol iyi oyuncuların videolarını izleyip aim haricinde stratejik olarak da üstün olma konusunda senaryolar üzerinde çalış.
 
Valorant'ta ki ayarlarınla doğru bir ayar yaparsan işe yarar. Ben bir dönem 1-2 hafta kullandım etkisini bayağı bir gördüm ama sonra bıraktım şimdi aimim kötüleşti.
 

Geri
Yukarı