Valorant aim geliştirme tavsiyesi

Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar aimimi ne kadar geliştirmeye çalışsamda sonuç hüsran. Poligonda kolay modda 30 orta 17 zorda ise sadece 7 vurabiliyorum. Bana aimimi geliştirmem için ne önerirsiniz rank bronz 2.

Arkadaşlar aimimi ne kadar geliştirmeye çalışsamda sonuç hüsran. Poligonda kolay modda 30 orta 17 zorda ise sadece 7 vurabiliyorum. Bana aimimi geliştirmem için ne önerirsiniz rank bronz2

30-40 dk Aim Lab, 25dk poligon, 3 DM (deatchmatch) ve 1 kere veya fazla dereceli fazlasıyla etkili olacaktır.

Kolay ve zor modun size hiçbir yararı yok. Oradan 100 bot vur veya 50 bot vur gibi seçenekler var. Onları deneyebilirsiniz ek olarak KovaaK, Aim Lab gibi uygulamalar kullanarak aiminizi geliştirebilirsiniz. Farklı DPI ve hassasiyet seviyelerinde oynamanız oynayışınızı fazla etkilemez, kendi alıştığınız bir DPI ve hassasiyet ayarında oynayın. Mouseyi kol veya bilekten çevirişinize göre hassasiyetinizi oyun oynaya oynaya kendiniz bulmalısınız. Örneğin ben koldan oynayan bir oyuncuyum ve 800 DPI, 0.3 hassasiyet değerinde oynuyorum. Bu gerçekten düşük bir değer o yüzden bunu önermiyorum fakat eğer koldan oynayan ve fareyi çok çeviren biriyseniz bu seviyelerin etrafında oluyor genelde. Eğer bilek oyuncularıysanız 0.5 ile 1.2 civarlarında oynayan e-spor oyuncularını çok fazla gördüm. Fakat bu söylediğim değerler 800 DPI için geçerli. DPI, hassasiyet seviyesini kendinizi göre ayarlayın. İyi oyunlar.

30-40 dk Aim Lab, 25dk poligon, 3 DM (deatchmatch) ve 1 kere veya fazla dereceli fazlasıyla etkili olacaktır.

30-40 dakika Aim Lab'in biraz fazla yoracağını düşünüyorum. Kovaaks oynayan bir insanım ve 30 dakika gibi sürelere çıkınca kolum yorulmaya başlıyor. Oynayan e-spor oyuncularından aldığım tavsiyelere göre 20 dakika gibi bir süre gayet yeterli.

30-40 dakika Aim Lab'in biraz fazla yoracağını düşünüyorum. Kovaaks oynayan bir insanım ve 30 dakika gibi sürelere çıkınca kolum yorulmaya başlıyor. Oynayan e-spor oyuncularından aldığım tavsiyelere göre 20 dakika gibi bir süre gayet yeterli.

Verdiğim tempoya göre gidebilirse aimi bronza göre çok iyi olabilir ama dediğiniz gibi gerçekten yorucu.

Verdiğim tempoya göre gidebilirse aimi bronza göre çok iyi olabilir ama dediğiniz gibi gerçekten yorucu.

Eğer böyle yorucu bir ısınma süreci geçirirse oyun oynaması çok zorlaşır, o yüzden önermiyorum. En fazla 20 dakika ve 2-3 kere DM dediğimiz ölüm kalım savaşını oynarsa yeterince ısınacak ve oynadıkça aimi gelişecektir.

Aim Lab ve DM çalış yeterli ve gününde olmazsan ne kadar çalışırsan çalış vuramazsın bana göre.

Gününde olmak tabiri biraz psikolojiye bağlı olduğunu düşünüyorum. İnsanlar vuramadığı zaman günümde değilim gibi kolay bir yola kaçıyorlar. Bence gününde olmak diye bir şey yok, doğru ısınmamak ve yeterince mouse hakimiyetine sahip olmamak diye bir şey var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı