Valorant aim geliştirmek için ne yapılabilir?

Radiant hesabı söyle ekliyim diyorum yemiyor hâla konuşuyorsun git elona utanmadan birde aim geliştirme önerisi vericek.
Gel 1v1 dicen ona da yemez. Çok mu ciddiye alıyorsun valoyu. İlerde büyüyünce anlarsın kardeşim bu kadar ciddiye almamak gerektiğini.

Anladım ama bence dm ler az da olsa işe yarıyor ve genelde aim koyup bekeyenler bence max silver oluyor ben şahsen ses kasmadan oynuyorum dm yi.
(Silver 3 üm)

Eski spraylerde hafta sonları 8 hafta içi 4 saat training yapıyordum. Şimdi Max 1 saat.

Eski spraylerde hafta sonları 8 hafta içi 4 saat training yapıyordum. Şimdi Max 1 saat.
Bence bu kadar fazla çalışmak abartı değil mi tabii hedef e sporcu olmak degilse
(Sizin icin degil genel olarak böyle yapanlara söylüyorum)

Hellian Valorant aim çalışması var ben 2-3 gün yaptım gözle görülür bir artış oldu 1-2 hafta uygularsanız aiminiz plat seviyesine çıkacaktır merak etmeyin.

Hellian Valorant aim çalışması var ben 2-3 gün yaptım gözle görülür bir artış oldu 1-2 hafta uygularsanız aiminiz plat seviyesine çıkacaktır merak etmeyin.
O videoyu bende izledim fakat günde 1 saatimi maalesef ona veremem fakat yarıya indirip bi kaç sey çıkarıp belki 20 dakikaya indirebilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…