Valorant aim geliştirmek için ne yapılabilir?

Radiant hesabı söyle ekliyim diyorum yemiyor hâla konuşuyorsun git elona utanmadan birde aim geliştirme önerisi vericek.
Benim fikrim demedin %1 aim %99 şans dedin empati yoksunu musun başkasının böyle söylemesi sana kendi fikrin aynen kanka :D immo abim kendini geliştirmeyi öğrenmemiş + attığın yanıt silinmiş ya korkudan sen sildin ya da mod sildi eminim birley olmamış korkak :D konuyu salıyorum çocuklarla uğraşacak vaktim yok.
Gel 1v1 dicen ona da yemez. Çok mu ciddiye alıyorsun valoyu. İlerde büyüyünce anlarsın kardeşim bu kadar ciddiye almamak gerektiğini.

Günde 20 30 dakika poligonda şerifle bot vurman yeterli, yok 8 saat aim yok 500 kere DM boş iş, bu oyunun DM'si oynanmaz hepsi ucube ses kasıp aim koyuyorlar falan boş ver, günde 10 20 dk şerifle aim kasarak ve paso troll atarak dia 1 olup bıraktım.
Anladım ama bence dm ler az da olsa işe yarıyor ve genelde aim koyup bekeyenler bence max silver oluyor ben şahsen ses kasmadan oynuyorum dm yi.
(Silver 3 üm:))

Oyunlar arasında fark yok her FPS oyunda sistem aynıdır pratik. 15 DK civarının size pek bir faydası olmaz süreyi uzatmanız gerekli eğer gelişmek istiyorsanız mesela ben Rust oynarken günde 4-5 saat aim train sunucularında pratik yapardım.

practise makes perfect.

Eski spraylerde hafta sonları 8 hafta içi 4 saat training yapıyordum. Şimdi Max 1 saat.

Valorant'a başlayalı 6 ay oldu fakat hâla istediğim gibi oynayamıyorum. Şu an rankım gümüş 2-3 arası gidip geliyor ve bir türlü altına çıkamadım. Sizin aim geliştirmek için önerebileceğiniz şeyler var mı? Aim programı olarak önerilerinizi günlük 15 20 dakikayı geçmeyecek ve başka bir program içermeyecek sekilde ayarlayabilir misiniz?

Hellian Valorant aim çalışması var ben 2-3 gün yaptım gözle görülür bir artış oldu 1-2 hafta uygularsanız aiminiz plat seviyesine çıkacaktır merak etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı