Valorant aim kötüleşmesi

TroxTR

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,
Arkadaşım Valorant'ı sürekli bırakıp tekrar başlamıştı. Son 1 aydır ise hem aim geliştirmeye çalışıyor hem de aktif olarak Valorant oynuyor. Ancak bu 4 haftanın son 1 haftasını çok kötü geçiriyor. Cross'una çıkan rakipleri vuramıyor, hatta arkası dönük olanları bile kaçırıyor. Bu durum moralini çok bozuyor ve artık pes etmek istiyor.

Rankı Elmas, fakat birlikte duo girdiğimizde MMR yüksekliğinden dolayı karşımıza Immortal rakipler gelebiliyor. Bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Ona tüm gerekli şeyleri söyledim ama “Olmuyor, yapamıyorum, yapamayacağım” gibi cevaplar alıyorum. “Sadece 1 hafta böyle geçti” dediğimde ise “Peki ikinci hafta da böyle geçerse ne diyeceksin?” şeklinde yanıt veriyor.

Sizlerin bu konuda yorumunu çok merak ediyorum. Arkadaşım gerçekten iyi bir aim'e sahip olmayı ve Valorant'ı iyi oynamayı çok istiyor.

Öncelikle merhaba,
Arkadaşım Valorant'ı sürekli bırakıp tekrar başlamıştı. Son 1 aydır ise hem aim geliştirmeye çalışıyor hem de aktif olarak Valorant oynuyor. Ancak bu 4 haftanın son 1 haftasını çok kötü geçiriyor. Cross'una çıkan rakipleri vuramıyor, hatta arkası dönük olanları bile kaçırıyor. Bu durum moralini çok bozuyor ve artık pes etmek istiyor.

Rankı elmas, fakat birlikte Duo girdiğimizde MMR yüksekliğinden dolayı karşımıza ımmortal rakipler gelebiliyor. Bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Ona tüm gerekli şeyleri söyledim ama “olmuyor, yapamıyorum, yapamayacağım” gibi cevaplar alıyorum. “sadece 1 hafta böyle geçti” dediğimde ise “peki ikinci hafta da böyle geçerse ne diyeceksin?” şeklinde yanıt veriyor.

Sizlerin bu konuda yorumunu çok merak ediyorum. Arkadaşım gerçekten iyi bir Aim'e sahip olmayı ve Valorant'ı iyi oynamayı çok istiyor.

Aim geliştirmek için günlük antrenman yaptığım zamanlarda hatta şu anda da benim de başıma gelen olay.

Gayet normal bir durum. Arkadasin farkında değil ama aimi kalıcı şekilde gelişme yolunda ilerliyor. Tek sorun yüksek ihtimal "ben aim çalışıyorum normalden daha iyi vurmam lazım" gibi bir düşünceye sahipse oyuna odaklanamaz.

Sadece pes etmemesi lazım ve istikrari devam ettirmeli. Profesyonel oyuncular bile hiçbir zaman her maçta iyi oynayamaz. Ben de şu an Valorant'ta elmas 3'um ve karşıma sürekli immo bazen de Radiant geliyor. Herkes tek atıyor fakat ben aynı şekilde vuramiyormus gibi hissediyorum.

Fakat aslında öyle değil. Sadece bu aim olayına fazla odaklandigim icin oyuna odaklanmayı unutuyorum ve bulundugumuz rank itibarıyla oyun artık sadece aime bakmıyor. Pozisyon bilgisi ve skill kullanımı asıl kill aldıran şeyler.

Arkadaşın oyun içerisinde aimi düşünmeyi bırakıp oyuna odaklanip karşı takımı okumaya başlarsa daha çok kill almaya ve o da herkes gibi tek atmaya başlayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı