Valorant Aim Lab antrenmanı

Willches

Hectopat
Valorant'ta immo1'im fakat rankımdaki kişiler kadar iyi oynayamıyorum. Düşük elolarda immolar genelde rush atar tak tak bela fakat nedense ben yapamıyorum sürekli tek mermi yiyip ölüyorum Aim Lab antrenman ve Valorant Poligon'unda aim antrenmanı önerir misiniz?

Immoda aimden çok movement önemli oluyor artık. Doğru yerde doğru hamleyi yapabilecek düşünceye gelmen gerek. Çoğu radyantın maçlarını falan izlediğimizde bazen çok kötü spray veya aim ile karşılaşabiliyoruz. Bu seviyeye çıkanlar genellikle nerede nasıl yürümesi gerektiği bilendir. Bende immo 1 de takıldım mesela :)

Aim antrenmanı olarak da Poligonda botları zora ayarlıyorum zırh aktif tek mermi atarak vurmaya çalışıyorum. Flick ve refleks gelişmesi açısından. Kendimce iyi hissettiğim bir antrenman çeşidi.

Immoda aimden çok movement önemli oluyor artık. Doğru yerde doğru hamleyi yapabilecek düşünceye gelmen gerek. Çoğu radyantın maçlarını falan izlediğimizde bazen çok kötü spray veya aim ile karşılaşabiliyoruz. Bu seviyeye çıkanlar genellikle nerede nasıl yürümesi gerektiği bilendir. Bende immo 1 de takıldım mesela :)

Peki movment antrenmanı var mı? Önerebilir misiniz?

Yani rank olarak ikimizde aynı yerlere gelmişiz ve takılmışız benim yaptığım da doğru diyemem ancak izlediğim maçlardan ve videolardan gördüğüm kadarıyla peek atacağımız yere w ile gitmememiz lazım. Buda antremanla değil oynadıkça gelişir diye tahmin ediyorum.
Bu ranklarda bile hala duvara aim koyup a-d peek atan görüyorum bence çok yanlış bu durum.

Tabi ki peeki a-d ile atıcaz ama mouse haraketimiz burda asıl can alıcı nokta bence. Hala üzerine çalışıyorum bu durumun peek alırken a ya basıyorsak mouse sağa kaydırmamız lazım. d ile peek alırken sola kaydırmak lazım. Ayrıca peek alınacak yerleri hangisi nereye pusar gibi sorular da oyun içinde movementa etki ediyor. Açıkcası movement düşünce işi gibi geliyor. Ne zaman nerede nereye oynaman gerektiğini düşünüp harakete geçmek lazım.

Movement antreman programı falan görmedim bu arada bulabilirsen bana da yollarsan bir göz atabilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani rank olarak ikimizde aynı yerlere gelmişiz ve takılmışız benim yaptığım da doğru diyemem ancak izlediğim maçlardan ve videolardan gördüğüm kadarıyla peek atacağımız yere W ile gitmememiz lazım. Bu da antrenmanla değil oynadıkça gelişir diye tahmin ediyorum.
Bu ranklarda bile hala duvara aim koyup a-D peek atan görüyorum bence çok yanlış bu durum.

Tabii ki peeki a-D ile atacağız ama mouse hareketimiz burada asıl can alıcı nokta bence. Hala üzerine çalışıyorum bu durumun peek alırken a ya basıyorsak mouse sağa kaydırmamız lazım. D ile peek alırken sola kaydırmak lazım. Ayrıca peek alınacak yerleri hangi mal nereye pusar gibi sorular da oyun içinde movementa etki ediyor. Açıkçası movement düşünce işi gibi geliyor. Ne zaman nerede nereye oynaman gerektiğini düşünüp harekete geçmek lazım.

Movement antrenman programı falan görmedim bu arada bulabilirsen bana da yollarsan bir göz atabilirim :)

Cevabın için teşekkür ederim dediklerini dikkate alacağım, antrenman programı bulursam atarım sana da.

Hocam YouTube'da böyle birisi var Aim Lab üzerinen verdiği aim antrenmanı ve bu movement rehberini dikkate alarak Gold'dan yüce 2ye kadar çıkmıştım. Tabii siz immortal olduğunuzu söylüyorsunuz yüksek bir rank olduğu için işinize yararmı bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı