Valorant aim tavsiyesi

Her gün sadece 1 el derecesiz girip ısınıyorum rankım plat 2. 1 saat aim çalışmak bence mantıksız oyunun tadını çıkarmaya çalışın e sporcu değilsiniz. Aim çalışmak Max 30 dk olmalı bence.

Derecesiz girip ısınılabilir, evet. Ama bence derecesiz maçta 30 - 40 dakika oynayıp ısınmaktansa, poligonda 30 - 40 dakika ısınırım daha iyi. Tabii ki bu benim düşüncem, herkes farklı stillerde oynayabilir.
Oyunu iyi oynamak için bence çok oynamamak lazım hırs yaparsanız heyecan yapıp hiç vuramazsınız sakin soğukkanlı olun.

O konuda hiçbir zaman hırs yapmadım. Benim amacım günde 1 - 1.30 saat, ufak tefek aim antrenmanları yaparak rank atlamak ve kendimi geliştirmek.
 
Oyuna girmeden önce 25 - 30 dakika Aim Lab çalışıyorum. Oyuna girip, poligonda 35 - 45 dakika aim çalışıyorum. Ve 2 tane DM (ölüm maçı) atıyorum. Sizce yeterli mi? Bu süreleri arttırmalı mıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir? (rank: Gold 1)
İmmortal 320 puanım ve günlük olarak en fazla 10 dakika poligon oynuyorum sonra bir tane dm atıp maça giriyorum. Valorant’ta deathmatch oynamak saçma, çünkü berbat bir sistemi var aim geliştirmenize faydası az. İlerde düzelirse belki ama şu anlık poligon oynaman en iyisi. Dm ve aim lab yerine poligonda arkaya müzik açıp 20-25 dakika botlara flick denesen, 1tap atsan, spray transfer atsan senin için daha iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı