Valorant'ta yan hesabımda ölüm kalım maçında aimbot kullandım. Sonra main hesaba geçeceğim için hileyi kaldıracak vakit. Arkadaşım o hileyi açtıysan artık çok geç iki hesabın da ve PC ban yiyecek dedi. Bu doğru mu? Şu an PC'ye format atma işlemindeyim.
Valorant'ta yan hesabımda ölüm kalım maçında aimbot kullandım. Sonra main hesaba geçeceğim için hileyi kaldıracak vakit. Arkadaşım o hileyi açtıysan artık çok geç iki hesabın da ve PC ban yiyecek dedi. Bu doğru mu? Şu an PC'ye format atma işlemindeyim.
Hile açman çok kötü bir şey hem senin hem de başka insanların emeklerine yazık ayrıca hileyi bedava bir şekilde indirdiysen trojanda girmiş olabilir bedava hilelerin hepsinde virüs bulunur o yüzden format atman iyi oldu.
İkisi de kalıcı olarak ban yer. Bir gün içerisinde sırayla engellenir hesapların. Vanguard hileyi tespit edemediyse bir sorun olmaz. Senin için kötü olur belki ama olması gereken olur.
Hile açman çok kötü bir şey hem senin hem de başka insanların emeklerine yazık ayrıca hileyi bedava bir şekilde indirdiysen trojanda girmiş olabilir bedava hilelerin hepsinde virüs bulunur o yüzden format atman iyi oldu.
Tespit edildiğinde o HWID numarasından erişilmiş tüm hesaplar işaretleniyor. Şu anda format da atsan bilgisayarı da değiştirsen iki hesabın da işaretlendi, geriye dönüşü yok. Ana hesabınla girmediğin farklı bir cihaz olsa sorun yaşamazdın.
Umarım bu merakın daha fazla hile kullanmana sebep olmaz zamanında benim gibi hile kullananlarda bunu iyi bilir bende meraktan başladım 2 yıl hile kullandım sonra VAC ban yedim CS'de yatırdıgım paralar onlarca item 1k+ saat emekler ranklar rütbeler rozetler her şey boşa gitti o günden sonrada bir daha kullanmadım umarım sende de böyle olmaz çünkü insan bir kere kullanınca hoşuna gider ve daha fazla kullanır.